Event i Faaborg-Midtfyn – Care med Mening 2

I indbydende og rå omgivelser á la mormors interiør i kulturhus Polymeren bød Code of Care Faaborg-Midtfyn til Middag med Mening. 

Pårørendepolitik – har du defineret én for din virksomhed? 

Vi fik et nærværende og levende indblik i, hvordan vi ALLE kan have glæde af at sætte fokus på os selv som pårørende – helt lavpraktisk blev vi inspireret af Rikke Struves families historie, og vi blev præsenteret for konkrete værktøjer til, hvordan vi kan skabe en bedre balance for eget liv. Og så fik tilhørerne et indspark til at konkretisere og igangsætte arbejdet med en pårørendepolitik for deres virksomhed. 

Småjobs i fokus 

Herudover kunne de ca. 70 deltagere møde ambassadørerne i Code of Care Faaborg-Midtfyn, samt to jobsøgende, der kort fortalte om deres ønske om at opnå et godt job. 

“Det var fantastisk at se så mange engagerede deltagere til Care med Mening, og vi står her bagefter med 12-15 jobåbninger på hånden, som kan gøre en forskel for jobsøgende mennesker i Faaborg-Midtfyn,” sagde Lene Bach Mortensen, Code of Care. 

God stemning, smuk musik og lækker mad 

Mathilde Falch tog os energisk med ind i fortællingen om, hvordan hun selv har ”hængt på kanten af småt brandbart” og været igennem psykiatri og misbrug og fundet styrke i musikken, som hun formidlede på en helt fantastisk nærværende og involverende facon – og hvor vi som tilhørere blev favntaget og indfanget af de fængende tekster. 

Stemningen bar præg af stort engagement fra de deltagende omkring det at tage et socialt ansvar, samt dele sin viden herom med de andre deltagere. 

Borgmester Hans Stavnsager fik overleveret de jobåbninger, der blev skabt på aftenen. 

Tak til de deltagende fra Jobcentret i Faaborg Midtfyn-Midtfyn Kommune, der havde gjort et stort stykke arbejde med at sætte rammerne, og som nu arbejder videre med at finde kandidater og gøre jobåbningerne til konkrete jobs.