Event i København – Christiansborg

Det blev en dag fyldt med engagement, gode debatter og masser af snak om socialt ansvar, da Code of Care i april sagde ja tak til invitationen om at gå i dialog med flere indflydelsesrige politikere på selveste Christiansborg.

Indbydelsen kom fra Leif Lahn Jensen, gruppeformand for Socialdemokratiet, og med på dagen var også beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard og Søren Pape Poulsen, formand for Det Konservative Folkeparti.

Code of Care havde derudover fyldt en bus med omkring 50 ambassadører fra de forskellige lokale Task Forces, som består af virksomhedsledere, der allerede tager et socialt ansvar ved at ansætte folk fra kanten i deres virksomheder. Flere af ambassadørerne stillede sig op foran mængden for at fortælle alle de gode historier, som de lokale Code of Care-Task Forces rummer.

Målet med besøget var at gøre opmærksom på Code of Cares mission med at få flere virksomheder til at ansætte mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer.