Code of Care InnovationsTræf 2021

Vær med til at skabe fremtiden på herregården Nørre Vosborg i det Vestjyske – 29. september 2021 kl. 09.30 – 30. september 2021 kl. 11.00

OBS! Grundet COVID-19 og forsamlingsforbuddet på 25 indendørs d. 6.-7. maj 2021, har vi valgt at udskyde vores InnovationsTræf til d. 29.-30. september 2021. Der kan forekomme få rettelser i programmet, idet vi endnu ikke har haft kontakt til alle oplægsholdere.

Vi skaber rammerne og planlægger et døgn fyldt med inspirerende oplægsholdere, meningsfuld vidensudveksling og debatter mellem erhvervsledere med erfaring i eller er nysgerrighed på – socialt ansvar, bæredygtig adfærd og innovation.

Allerede nu kan du glæde dig til at opleve:

  • Beskæftigelsesminister og minister for ligestilling Peter Hummelgaard Thomsen
  • Kultursociolog og foredragsholder Emilia van Hauen
  • Professor Steen Hildebrandt
  • Journalist og foredragsholder Jeppe Søe
  • Stifter af Code of Care Peter Nørgaard
  • Journalist og radiovært Jesper Borup
  • Leif Lahn Jensen (S) og Hans Andersen (V)
  • Samt en lang række engagerede virksomhedsledere.

Køb din billet allerede NU på Billetto.dk.

Vi glæder os til at se dig til et givende døgn, hvor vi kan udfordre hinanden på ord og handling.

Nogle af de oplæg, du kan opleve til Innovationstræf 2021:

Emilia van Hauen: Uden de andre er vi ingen – fremtiden er fællesskab
En stor del af mit liv har jeg følt mig som en outsider. Da jeg var barn var det primært pga. min spanske baggrund. Da jeg var ung var det nok mest pga. min personlighed. Sociologien blev min vej ind til at forstå, hvorfor de fleste af os faktisk føler os sådan. Og at fællesskabet er det vigtigste, vi har. Som menneske, organisation og samfund. De unge generationer går forrest i at udvikle vores samfund og arbejdspladser. Kønsrevolutionen lærer os nye måder at være mennesker på. Og de moderne fællesskaber sætter lederskabet, kreativiteten og os selv fri.

Jeppe Søe: Den erfarne foredragsholder kommer med indspark til virksomhedsledere
Han kalder sig professionel ordkløver, rådgiver, blogger, klummeskribent og journalist. Ved InnovationsTræf kan du møde Jeppe Søe, der formår at sammensætte stærke pointer om virksomhedskultur, samfundsforhold og den junglelov, der præger begge dele.

Verdensmålene møder det sociale ansvar
Professor Steen Hildebrandt har været med til at udvikle og opstarte Code of Care gennem hans arbejde i organisationens Advisory board. 
Han er professor i organisations- og ledelsesteori på Aarhus Universitet og adjungeret professor ved CBS og Aalborg Universitet. Har skrevet og bidraget til flere hundrede bøger om organisation, ledelse og samfundsforhold. På InnovationsTræf vil han sætte det sociale ansvar ind i kontekst af FN’s Verdensmål og se på, hvad det betyder for vores virksomheder i fremtiden.

Politisk aftryk ved minister Peter Hummelgaard og oplæg fra Leif Lahn Jensen (S) og Hans Andersen (V)
InnovationsTræf har erfarne politiske stemmer på programmet. Blandt andet ser Leif Lahn Jensen (S) og Hans Andersen (V) på, hvad samarbejde om at tage socialt ansvar kan gøre af forskel.

Køb din billet på Billetto.dk.