Event i Favrskov – Fra Ledig til Chef

AFHOLDT 15. september 2021 på Naturværket, Hinnerup

Code of Care Task Force Favrskov inviterede til arrangementet Fra Ledig til Chef i det fri. Virksomhedsledere blev teamet op med andre, som ser værdien i at tage socialt ansvar – og med jobsøgende, som drømmer om et job.

Hvem er hvem?

Hvem er jobsøgende og hvem er virksomhedsleder? Det var ikke lige til at se, da Code of Care Favrskov indbød til arrangementet “Fra Ledig til Chef”. Programmet for dagen bød på spændende oplæg, fælles aktiviteter i det fri, mad over bål og meget andet.

“Dagen forløb rigtig godt, og sådan et arrangement er jo for at skabe nogle anderledes rammer om mødet mellem jobsøgende og virksomhedsledere. Der er højt til himlen og de fælles aktiviteter bidrager rigtig godt til at stemningen bliver mindre formel,” fortæller Marlene Damgaard, Code of Care rådgiver.

Jobkicket

Deltagerne ved arrangementet kunne også høre Peter Nørgaard, stifter af Code of Care, fortælle historier om jobkicket: om begejstringen og alt det gode, der sker, når den jobsøgende blomstrer i jobbet og virksomheden oplever værdien af sin nye medarbejder og det at tage et socialt ansvar.

Derudover kunne ambassadørerne fra Code of Care Task Force Favrskov fortælle om deres arbejde i task forcen, og deres egne oplevelser med at tage socialt ansvar i deres virksomheder.