Event i Hedensted – Social Pølsevogn

Virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere blev af Code of Care Hedensted inviteret til en ny type arrangement kaldet Social Pølsevogn.

Pølser, brød og debat om socialt ansvar

Snakken går altid godt foran en pølsevogn, og derfor var det også oplagt at invitere virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere fra Hedensted Kommune til Social Pølsevogn, hvor der var pølser, brød og debat om socialt ansvar på menuen.

“Det er en ny type arrangement, vi har forsøgt os med, og vi kan godt afsløre, at det var et godt initiativ, som levede op til sit formål. Virksomhedslederne og jobcentermedarbejderne kunne sammen debattere om, hvordan samarbejdet om at fremme socialt ansvar i kommunen, kunne forfines. Det kom der mange gode idéer ud af – idéer som vi glæder os til at arbejde videre med,” fortæller Code of Care rådgiver Ann-Karina Skyt efter arrangementet.

De gode idéer, initiativer og råd, som røg på kryds og tværs mellem deltagerne blev sammenfattet på en planche, som Code of Care task forcen i Hedensted kan arbejde videre med.

Efter debatten indendørs trak virksomhedslederne og jobcentermedarbejderne udendørs, hvor den Sociale Pølsevogn ventede med varme pølser og brød og selvfølgelig dertil ketchup, remoulade og sennep. Her fortsatte snakken blandt virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere om socialt ansvar.