Event i Struer – Maddyst med mening

Task Force Struer inviterer Byrådet og virksomhedsledere til Maddyst med mening. Der skal køres service og drysses med persille – alt sammen for at tage et socialt ansvar og sætte retningen for, at endnu flere virksomhedsledere ser værdien af, at lade det sociale ansvar være en del af virksomhedens strategi.

Hvad skal vi tale om?
I køkkenet og under middagen vil vi fortælle om de actions vi har sat i værk, mere om resultaterne og høre jeres tanker om Code of Care Struer. Sammen vil vi så sætte retningen for 2020 og de aktiviteter vi sammen vil sætte i værk for at sikre flere småjobs til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. For væksten i Struer Kommune – og vores virksomheder.

Hvem skal med?
Vi ønsker at se hele byrådet, uanset hvilke udvalg I sidder i. Vi kommer 24 iderige og actionorienterede virksomhedsledere, der er klar til at fortsætte det meningsfulde arbejde i Code of Care Struer.

Hvordan kommer jeg med?
Send en mail til Jan Norup Olesen på janno@struer.dk eller ring på mobil 22144447 – og fortæl at du kommer – og at du glæder dig 😉

Vi køber ind til middagen i god tid, så skynd dig at melde dig til denne unikke aften med os virksomhedsledere.

Borgmester Niels Viggo Lynghøj har invitationen klar og glæder sig til mødet mellem Byrådet og erhvervslederne i Task Force Struer.

Læs mere om Task Force Struer klik her