before

Ledige og virksomhedsledere mødtes under åben himmel ved Pipstorn Skov

Lidt udenfor Faaborg mødtes ledige og virksomhedsledere til et nyt og anderledes arrangement, hvor formålet var at skabe relationer og jobs.

Ledige og virksomhedsledere på lige fod

Alexander Mygind Andersen, fra Viking Rubber Company A/S, som er med i Code of Care task forcen i Faaborg-Midtfyn, har været med til at stable på arrangementet på benene, og synes at det fungerede godt at sætte ledige og virksomhedsledere i situationer, hvor de var på lige fod:

“Det fungerede rigtig fint at mødes ude i skoven og have mål om at lære noget sammen. Vi fik de samme spørgsmål – og alle gættede lige forkert på, hvor mange spiselige svampe, vi har. Der var det helt lige meget, om du var virksomhedsleder eller jobsøgende. Det fungerede rigtig godt,” fortæller han.

Du kan også høre et interview med Alexander Mygind i P4 Eftermiddag Fyn (01:48:00) lige her.

En erfaring rigere

Formålet med arrangementet var også at få nogle erfaringer med, hvordan der kan skabes et rum for de gode kontakter mellem virksomhedsledere og ledige, som kan lede til job. Naturen er ét af de “rum” og forhåbningen for næste tur i vildmarken er flere deltagere:

“Vi glæder os til at udvikle på den her type arrangement, og på den måde skabe en god kontakt mellem de lokale virksomhedsledere og områdets ledige og flexjobbere” fortæller udviklingschef Tommy Wølk fra Code of Care.

Mindst én af de ledige tog hjem fra arrangementet med en aftale om det møde med en af virksomhederne.

Se en videoen fra arrangementet her:

Programmet for arrangementet og billeder fra dagen kan du se herunder,