Event i Favrskov – Mad med Mening

Kom med til et anderledes fyraftensmøde for virksomhedsledere, når Code of Care Task Force Favrskov inviterer til Mad med Mening i Hadsten Skoles Skolekøkken d. 6. oktober.

Hvorfor skal du med?

Helt eksklusivt og ganske gratis får du muligheden for selv at lave ”fine dining” under kyndig vejledning af kok Nicolaj Refsgaard, der er tidligere kok på Skafferiet i Hinnerup.

Du kommer til at møde jobsøgende, der har brug for en hånd i ryggen og nogen, der vil stille sig til rådighed for en uformel snak om at komme videre i arbejde eller i uddannelse. Det er forhåbentlig dig!

Derudover får du mulighed for at møde andre virksomhedsledere fra Task Force Favrskov, der gerne vil netværke og fortælle dig, hvad socialt ansvar har af værdi for deres – og måske snart også din – virksomhed.

Hvad skal der ske?

Nicolaj leverer råvarer og instruerer os i dagens menu og opgaver. Under madlavningen går snakken om job, drømme og muligheder på arbejdsmarkedet. Vi afslutter med fællesspisning, hvor du mærker helt ned i maven hvor lidt, der skal til for at lave gode grøntsager, gøre en forskel og tage et socialt ansvar.

Hvordan melder jeg mig til?

Skriv eller ring til Mai-Britt Rosenauer på marlene@codeofcare.dk mair@favrskov.dk eller tlf. 20115193. Tilmelding er bindende af hensyn til alle andre, der gerne ville have haft din plads i køkkenet. Vi glæder os til at ses!