before

Event i Skive – JOBfestival 2020

Et par timer om ugen kan blive begyndelsen på et nyt og bedre liv for unge på kanten af arbejdsmarkedet, hvis vi giver dem chancen”.

Denne chance står 60 virksomheder klar med, når Jobfestivalen for andet år i træk, afvikles af Code of Care Skive og Jobcenteret den 1. maj. Sidste år deltog over 1000 mennesker, og CV’er gik som varmt brød.

Hvorfor lige 1. maj? 1. maj er jo Arbejdernes Internationale Kampdag, så findes der nogen bedre måde at fejre dagen på end at skabe nye jobs?

Det er præcis, hvad der sker den 1. maj på Skive Jobfestival. Her stiller 60 virksomheder op. Virksomheder der er på jagt efter arbejdskraft og som her møder de jobsøgende.

Jobfestivalen er en rigtig god måde, hvorpå virksomhedsledere og de unge jobsøgende mødes i et uformelt set up. Ifølge Morten Nielsen, virksomhedskonsulent hos Jobcenter Skive, er det meget vigtigt for virksomhederne at finde en medarbejder, der er motiveret og som passer socialt ind på arbejdspladsen – ofte er det faktisk vigtigere end de faglige kvalifikationer. Med Jobfestivalen bliver den skriftlige ansøgning gjort levende samtidig med, at de jobsøgende får mulighed for at udfordre virksomhederne og gå i dialog om jobbet.

Code of Care Skive er sikker på, at Skive Jobfestival er og bliver en succesfuld tradition. Ved sidste Jobfestival var 30 ansættelser en direkte konsekvens af arrangementet, og derudover fik mange virksomheder CV’er med hjem. Virksomheden Kastrup Vinduet sikrede sig 7 nye medarbejdere på Jobfestivalen.

Vi glæder os til at se dig til Skive Jobfestival den 1. maj kl. 11 til 15 på Posthustorvet, 7800 Skive.

Er du jobsøgende eller virksomhed, og har du spørgsmål til årets jobfestival, så er du altid velkommen til at kontakte:

Virksomhedskonsulent Morten Nielsen 4051 9427 eller morn@skivekommune.dk

Udviklingskonsulent Stine Mark 5196 1011 eller scma@skivekommune.dk

Læs mere på www.skivejobfestival.dk