Social Pitch om Code of Care på Sostrup Slot – Virksomhedsledere i Norddjurs skabte jobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet

Det blev resultatet da 22 lokale virksomhedsledere i Norddjurs Kommune forleden mødtes på Sostrup Slot.

Virksomhedslederne er ambassadører for Code of Care, der arbejder for at få flere borgere ind på
arbejdsmarkedet. Som ambassadører har de sat fokus på øget socialt ansvar blandt virksomhederne i Norddjurs, blandt andet ved at ansætte borgere på kanten af arbejdsmarkedet i deres virksomheder.

“Vi er samlet for at skabe et fælles tankesæt omkring det at inkludere mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet” indleder Code of Care rådgiver Kim Wodstrup på den smukke slotsplads.

På mødet havde ambassadørerne både inviteret andre virksomhedsledere fra deres netværk med ligesom tre jobsøgende borgere fik mulighed for at fortælle om deres drømme for en plads på arbejdsmarkedet.

Ambassadørerne inspirerede de øvrige virksomhedsledere til, hvordan de selv kan tage et socialt ansvar ved at spotte og etablere småjobs i deres virksomhed.

Èn af de tre jobsøgende er på vej i job, mens en anden er inviteret til to ansættelsessamtaler. Derudover spottede virksomhedsledere syv småjobs muligheder i deres virksomheder.

Jobcenter Norddjurs er med til at facilitere Code of Care og formanden for Erhvervs- og
Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune Else Søjmark roser virksomhederne:

”Vi har  rigtig mange virksomheder i Norddjurs, der har fokus på at skabe en arbejdsmarkedskultur, hvor der er plads til alle. Det er meget positivt at opleve ambassadørernes store engagement, som betyder, at vi har nu har fået endnu flere virksomheder med i fællesskabet”

Se programmet for Social Pitch-arrangementet i invitationen her.

Du kan også være med

Den 5. oktober 2021 inviterer Code of Care Norddjurs til et stort event, hvor virksomheder i Norddjurs mødes for at skabe endnu flere småjobs til borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

”Vi lover en forrygende aften til To Care Or Not, hvor vi sammen skaber mulighed for at endnu flere kan inkluderes i arbejdsfællesskabet i Norddjurs kommune til gavn for mennesket, din virksomhed og samfundet”, udtaler Randi Nielsen fra L-tek.

”Steffen Brandt glæder sig til at synge og spille hans sange for os, som jo netop handler om mennesker fra kanten. Han advarer om, at det faktisk kan gå hen og blive underholdende” afrunder Randi med et smil.

Se invitationen og bestil billetter via https://billetto.dk/e/to-care-or-not-billetter-499668

Afsæt allerede nu datoen og køb dine billetter til dig og dine ledere.