before

To Care or Not

Giv de unge en chance 

Torsdag d. 5. november 2015 kl. 18:30-22:00
Musikteatret – Den røde plads i Holstebro

Code of Care har den store glæde at invitere dig til en spændende aften for at inspirere til udvikling af den sociale tankegang i virksomheder og organisationer. 

Professor Steen Hildebrandt og sanger Steffen Brandt sætter med ord og musik ild i hjerner og hjerter. Det vil helt sikkert give dig et inspirationskick! Glæd dig og dine gæster med en spændende aften i fremdriftens tegn.

Vi har en udfordring!
Alt for mange unge mennesker står i dag uden mulighed for, at indgå i fællesskabet på en arbejdsplads – og er dermed afskåret fra, at blive en kvalificeret del af den arbejdskraft, din virksomhed skal benytte i fremtiden.

Vi kalder det en selvhenter!
De offentlige instanser kæmper for, at uddanne de unge og give dem de kompetencer vi efterspørger – men selve dét, at mærke tilfredsheden ved at gå på arbejde og udføre en opgave i fællesskab med kolleger – dét at mærke jobkicket – det kan kun ske i en virksomhed.

De unge har brug for dig!
Og vi har brug for hinanden til at påtage os det ansvar, det er at skabe fremtidens arbejdskraft – og afskaffe ledigheden blandt de unge.

Tag din partner, ledergruppe, medarbejder, kompagnon, konkurrent – eller tankefælle med.

Da aftenen er sponsoreret af Musikteatret, Code of Care og andre virksomheder, så kan vi holde prisen på: 123 kr. inkl. en lille forfriskning i pausen.

Køb billetter til dig og dine egne gæster på Billetto.dk
Søg på “To Care or Not” eller følg linket her:
www.billetto.dk/da/to-care-or-not-holstebro

Kontakt Code of Care ved spørgsmål på mail@codeofcare.dk eller ring til sekretariatssekretær Connie på tlf.: 4178 3709