Job – Daglig Leder i Code of Care


Kan du skrive under på, at alt for mange mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet står uden for arbejdsmarkedet? Er du enig i, at det er et menneskeligt spild? Har du lyst til at gøre noget ved det?

Det har du muligheden for som leder af Code of Care.

Vi leder efter en erfaren daglig leder, som har lyst til at understøtte virksomheder og jobcentre med at tage et socialt ansvar og bidrage til, at der bliver en plads til os alle på det danske arbejdsmarked.

Code of Cares mission er at motivere virksomhedsledere til at tage et socialt ansvar ved at se muligheder for at inkludere flere på arbejdsmarkedet og handle på det. Vi bidrager med sparring, kontakter og netværk. Vi arbejder via blandt andet Task Forces og kan se, at det virker, når virksomhedsledere går foran og trækker hinanden med.

Som leder i Code of Care tager du ansvar for at lede vores dygtige medarbejdere, styre projekter og økonomien sikkert, skabe nye partnerskaber og samarbejde med både private og offentlige parter. Kort sagt har du blik for alt fra kommunikation internt og eksternt, GDPR til det gode arbejdsmiljø. Du løser det naturligvis ikke alene, tværtimod! Du sætter retningen, under hvilken dine medarbejdere får stort frirum – men du tør træde i karakter, når der er brug for det.

Din uddannelse eller faglighed er ikke afgørende, men du kan omsætte den til såvel strategiske som operationelle opgaver i en lille organisation. Du er hurtig til at forstå komplekse samspil imellem forskellige instanser. Du ved, at det virker at involvere medarbejdere, være ærlig, lyttende og nysgerrig på andres perspektiver. Du vil noget med din ledelse – og med Code of Care. Derfor glæder du dig til, sammen med bestyrelse og medarbejdere, at bidrage til en visionær forretningsudvikling til fremtidens Code of Care.

Dine værdier er tydelige, og du lever dem i din daglige ledelse. Troværdighed og rummelighed er helt grundlæggende i dit DNA.

Som leder af Code of Care vil du have et stort selvstændigt ledelsesrum. Hverdagen vil være fyldt med opgaver og krav, der til tider kan trække i mange retninger. Du vil derfor også stå med dilemmaer og paradokser, som du skal navigere i, træffe beslutninger og prioritere indenfor. Du ved af erfaring, hvornår du skal afsøge dit mandat og værdsætter værdien af sparring. Du refererer til bestyrelsesforpersonen og deltager på bestyrelsesmøderne ca. én gang i kvartalet, men du er ikke medlem af bestyrelsen.

Netværk og relationsskabelse udgør en stor del af pulsen i arbejdet. Det foregår ikke altid mellem 8 og 16. Vi har brug for en leder, der også har lyst til at stå på gulvet, facilitere workshops og tage initiativ til aktiviteter og arrangementer, som kan finde sted flere steder i landet.

Hvis du vil vide mere om stillingen, næstforperson i bestyrelsen, Dorte-Pia Ravnsbæk på 27821399. Send gerne en SMS, så vil du blive ringet op.

Ansøgningsfristen udløber den 19.06.24. Vi holder løbende samtaler dog senest den 21.06.24. Der vil blive hentet referencer. Ansøgningen sendes til job@codeofcare.dk.

Hvem er vi: Code of Care er en nonprofit organisation bestående af virksomhedsledere, som inspirerer til, informerer om og skaber innovation inden for erhvervslivets sociale ansvar. Ved at give mennesker med andre ressourcer mulighed for at bidrage og blive en del af fællesskabet, opbygges.