before

Code of Care på Folkemødet 2021

20. maj 2021


Code of Care deltog på Folkemødet 17.-19. juni 2021.

Det blev et anderledes Folkemøde i forhold til de andre år, vi har deltaget. Tag bare det seneste, i 2019, hvor der blev sat besøgsrekord – både på Folkemødet i sin helhed og i Code of Cares debattelt.

Folkemødet 2020 blev aflyst, ligesom så meget andet.

I år krævede det billet at komme til Folkemødet, og et gyldigt coronapas, selvfølgelig. Der er faste pladser til oplæggene og det hele foregik udendørs eller i helt åbne telte.

Vi sætter socialt ansvar og beskæftigelsespolitik på programmet

2021 blev ikke året, hvor besøgsrekorden blev slået. Det gjorde os dog ikke mindre motiveret for at arbejde på vores mission om at inspirere til, informere om og skabe innovation inden for erhvervslivets sociale ansvar, så vi skaber en plads til alle på det danske arbejdsmarked.

Torsdag d. 17. juni, på scene 7, kl. 15.00 satte vi socialt ansvar i erhvervslivet på programmet. Code of Care stifter Peter Nørgaard, gruppeformand for Socialdemokratiet Leif Lahn Jensen og fremtidsforsker Anne Skare Nielsen kom med et meningsfuldt bud på, hvordan fremtidens beskæftigelsespolitik kommer til at se ud.

Se et sammenklip af oplægget i Code of Care-teltet i videoen nedenfor. Vil du se hele oplægget, så ligger det på vores YouTube-kanal lige HER.