before

Code of Cares digitale hjælpepakke og artikel arkiv

29. april 2020


Code of Care: I denne tid gør vi i Code of Care alt for at optimere de steder, der optimeres kan – derfor har vores hjemmeside fået et løft, som faktisk er til fordel for dig som virksomhedsleder og jobcenter i en Code of Care Task Force.  

Læser: Spændende, hvad har I fået optimeret, som er en fordel for mig? 

Code of Care: Nu skal du høre. Vi har lavet en pakke/side med alt vores grafiske materiale, så det er let tilgængeligt for dig at bruge i din virksomhed, i din Task Force eller i dit jobcenter.  

I det grafiske materiale finder du alt fra vores logo i forskellige størrelser, som er klar til tryk, til grafisk materiale, som du kan bruge i din mailsignatur. Du finder også et PowerPoint samt et talepapir, som du kan bruge, når du skal inspirere andre til at tage et socialt ansvar.  

Læser: Hvad så, hvis jeg ikke er vild med at holde et oplæg? 

Code of Care: Er du ikke så meget til selv at holde et oplæg, så har vi i det grafiske materiale også samlet et udvalg af film om Code of Care, som du frit kan downloade og vise.  

Læser: Hvor finder jeg alt dette henne? 

Code of Care: Klik her – og du vil finde det, du søger – god fornøjelse. 

Læser: Tak fordi I gør det let for mig at være med til at udbrede det sociale ansvar i endnu flere virksomheder. Det giver rigtig god mening. 

 

Code of Care: Vil du høre, hvad vi mere har fået optimeret? 

Læser: Ja, meget gerne.  

Code of Care: Det er ikke kun det grafiske materiale, vi har fået optimeret og gjort let tilgængeligt. Vi har også fået lavet et fint arkiv over tidligere og nyere artikler, hvor der er sat ord på mange af de tiltag vi i Code of Care i tidens løb har gjort og stadig gør. 

Så mangler du en overspringshandling i denne tid, så hop ind og LÆS.  

Læser: Hvor finder jeg dette arkiv henne? 

Code of Care: Klik her  og lad dig blive inspireret og endnu mere nysgerrig på at tage et socialt ansvar i din organisation