before

I Code of Care Task Force Viborg er vi stadig sammen, men hver for sig

17. december 2020


I denne tid passer vi på hinanden, hvorfor sidste Task Force møde i Code of Care Task Force Viborg blev afholdt online.

Jesper Falsig Rosenkvist, Viborg Kommune indleder mødet ved at fortælle om årets resultater og målpunkter. Både målet omkring at få matchede unge i selvforsørgelse og antallet af nye kontakter til virksomheder er nået, hvilket er super flotte resultater.

Til mødet deltager unge Philip også, som fortæller sin historie om at være på kanten af arbejdsmarkedet. Philip er 19 år og fra Viborg. Philip har en 10. klasse og derudover har han et it-modul, men det er ikke den rette vej for Philip.

Philip fortæller til mødet, at han ønsker et job, men vil også gerne have en erhvervsmentor, der gerne må have kendskab til erhvervet som mekaniker.

At samles i Code of Care Task Force Viborg er med til at give sparring og hurtig handling.

Efter Philip har fortalt sin historie, byder Task Forcen ind med forskellige virksomheder som søger lærlinge inden for mekanikerfaget.

Herfra spreder ringene sig i vandet – flere erhvervsledere byder ind, som kender en, der kender en …

Jobcenter Viborg er i fuld gang med et match mellem Philip og en erhvervsmentor – vi glæder os til at høre om det videre forløb.

Kender du en, som står og mangler en lærling inden for mekanikerfaget eller ønsker at blive erhvervsmentor, så kontakt Karin Sivebæk på tlf: 8787 4745 eller mail: k4n@jobcenterviborg.dk

Næste Task Force møde er den 14. januar – vi glæder os til at SE hinanden igen.