before

InnovationsTræf vender tilbage

29. juni 2022


Code of Care gør endnu engang klar til InnovationsTræf – dagene, hvor virksomhedsledere, virksomhedskonsulenter, politikere, meningsdannere og mange flere fra hele Danmark samles for at tale om socialt ansvar.

Det er tredje gang, at Code of Care arrangerer InnovationsTræf, der i år kommer til at foregå 12.-13. oktober. Traditionen tro i smukke og rolige omgivelser på den vestjyske herregård Nørre Vosborg lidt uden for Holstebro.

Til InnovationsTræf mødes vi og debatterer, inspirerer og finder løsninger på bæredygtig social adfærd i vores virksomheder og foreninger. Vi udveksler erfaringer, hører gode historier og eksempler og motiverer hinanden til at udøve socialt ansvar på arbejdsmarkedet. Alt sammen krydret med inspirerende oplæg og foredrag, spændende workshops og mange andre oplevelser. For slet ikke at snakke om den gode mad, som kokkene på Nørre Vosborg kreerer til os og det networking, vi kan lave i baren om aftenen.

Tidligere oplægsholdere til InnovationsTræf har blandt andre talt professor Steen Hildebrandt, sociolog Emilie Van Hauen, Code of Care-stifter Peter Nørgaard og politiker Leif Lahn.

Programmet er stadig ved at blive fastlagt til dette års InnovationsTræf, men sæt allerede gerne nu et kryds i kalenderen ved 12.-13. oktober, så vi sammen kan blive endnu bedre til at tage socialt ansvar på arbejdsmarkedet.

Se video fra sidste års InnovationsTræf her: