before

Jacob gik fra 8 timer om ugen til fuld tid

16. maj 2022


Socialt ansvar giver mening. Det gør det også hos Varde Ådal Lam, der er ny ambassadører i Code of Care Varde. Her har de i lidt mere end et år haft Jacob ansat.

Den unge mand havde det svært, da han kom i praktik på den økologiske gård, men sammen med sin arbejdsgiver, Torben Kousgaard, gik han i gang med arbejdet. Først 8 timer om ugen – et tal, der langsomt blev øget, jo bedre Jacob fik det.

Jacob har en ADHD-diagnose, og en fortid med et stofmisbrug og en depression. Det var ifølge ham selv kommunen, der i første omgang fik ham ind i nogle bedre vaner, og senere Varde Ådal Lam. Her oplevede han nemlig at blive anerkendt, støttet og lyttet til, og langsomt voksede hans selvtillid og selvværd.

– Det er vigtigt, at man har det godt. Så yder man bedre.

Sådan siger Torben Kousgaard om grundlaget for at tage en medarbejder som Jacob ind, og som årsagen til at blive ambassadør i Code of Care Varde.

I dag arbejder Jacob på fuld tid – og snart også på helt ordinære vilkår. Det er allerede aftalt, at han skal blive hos Varde Ådal Lam, hvilket både Jacob og Torben er glade for.

Se Jacobs historie og mød den nye ambassadør i videoen her:

Du kan læse mere om Code of Care Varde lige her.