before

Så er Code of Care i gang i Norddjurs

4. marts 2020


Vi er stolte af, at Code of Care – sammen med virksomhedsledere og Jobcenter Norddjurs – har etableret vores 10. Task Force i Danmark.

Code of Care er gået sammen med 24 lokale virksomheder og Jobcentret i Norddjurs for at sætte fokus på at etablere småjobs.

Flere af virksomhederne har allerede selv ansat medarbejdere i småjobs, og erfaringer herfra skal, sammen med nye initiativer, få flere virksomheder til at se fordelen i at ansætte ledige med udfordringer i livet.

Task Forcen vil aktivt arbejde for, at flere virksomheder ser fordelen i at få løst mindre opgaver. Opgaver, som enten i dag ikke udføres, og som er væsentlige, eller som andre medarbejdere bruger tid på ved siden af deres kerneopgaver.

Ifølge Peter Nørgaard er der for virksomhederne mange ressourcer i mennesker, der i dag står uden for arbejdsmarkedet. Først og fremmest peger alle erfaringer på, at det har meget stor værdi for de ledige at få et småjob, fordi det bliver en adgangsbillet til arbejdsmarkedet, og dermed en adgangsbillet til et vigtigt fællesskab. Dernæst får de noget at stå op til, og en del får efterfølgende job på helt almindelige vilkår.

Vi glæder os meget til vores fremtidige samarbejde i Code of Care Norddjurs.

Er du interesseret i at læse mere om Code of Care Norddjurs vision så klik her