before

Væredygtighed som en del af en bæredygtig fremtid

19. februar 2020


Peter Nørgaard deltager i denne uge som oplægsholder i en interaktiv konference med en menneskelig vinkel på FN´s Verdensmål og de problemer vi skal løse i fællesskab.

Center for Væredygtighed skriver om konferencen:

Menneskeheden og planeten står overfor en ekstrem kompleks “hønen & ægget” situation, når vi skal tackle klimakrise, biodiversitetskrise og andre udfordringer som bl.a. er beskrevet i FN´s 17 Verdensmål. Vi burde således være færdige med at diskutere, om det er politikerne, virksomhederne ELLER den enkelte borger der skal løse problemerne, hvilke lande der skal gå forrest og om vi skal gribe til handling nu ELLER først “regne den ud”. Vi skal selvfølgelig erstatte dette ELLER med BÅDE OG. Der skal kommunikeres, tænkes, testes og handles på et utal af planer simultant, og ingen af os kommer til at have det fulde overblik undervejs!

Med denne interaktive konference vil Center for Væredygtighed gerne byde ind med en ekstra katalysator i processen “at få planeten i balance”, igennem det vi kalder Væredygtighed – den indre omstilling.

Peter bidrager med inspiration til, hvordan man kan undgå ulighed i beskæftigelse samt sikre, at alle får en plads på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Center for Væredygtighed klik her