before

Småjob

Giv et Småjob i julegave

Hvorfor? Hør Code of Care ambassadører give gode grunde til at give et småjob i julegave:

Kære virksomhedsleder og medarbejdere

Hjertelig julehilsen fra Code of Care. Vi håber, du passer godt på dig selv i denne travle juletid. Har du travlt? For travlt? Måske juletravlt? Så giv et Småjob i julegave.

I har sikkert opgaver i din virksomhed, som kan samles til tre, syv eller 10 timer om ugen? Opgaver som kan danne et job til et menneske, der drømmer om at få et job i julegave. Så giv dig selv den glæde at glæde en anden.

Det er enkelt at give et Småjob i julegave

Spot et SmåJob

Spørg dig selv og dine medarbejdere, om der findes små opgaver i virksomheden. Opgaver, som vil øge serviceniveauet eller effektiviteten, for medarbejderne eller kunderne. Bliv inspireret til Småjobs i din branche HER.

Ring til jobcentret

Skriv opgaverne op og estimér et timeantal. Tag fat i dit lokale jobcenter og bed om at få en eller flere kandidater, der matcher til opgaverne og jeres virksomhedskultur. Lyt til kandidatens drøm og hvad hun/han kan bidrage med i din virksomhed.

Tag godt imod

Præsenter jeres nye medarbejder for de andre og hjælp dem godt i gang i jobbet ved at spørge ind til kompetencer og udfordringer, samt hvad der skal til for at lykkes med opgaverne, som jobbet består af.

Du er nu godt i gang med at tage et socialt ansvar til gavn for din nye medarbejder, virksomheden, de øvrige medarbejdere, samfundet – og dig selv.

Vi håber, at du kan mærke glæden i denne juletid ved at gøre noget godt for et andet menneske – samtidig med at du får løst opgaver i virksomheden.

Glædelig og meningsfuld jul ønskes du af Code of Care.