before

Code of Care Favrskov

Visionen

Vi vil synliggøre værdiskabelsen ved at rumme udfordrede mennesker og skabe rammerne til jobsucces

Missionen

I Favrskov er der samlet en gruppe virksomhedsledere, som sammen vil skabe rammerne til jobsucces for udsatte på kanten af arbejdsmarkedet.

Antal etablerede jobs til dato

25 jobs + 21 jobs fra 1/5-20


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Følg vores arbejde på de sociale medier

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

Nye ambassadører og udlevering af diplomer

Code of Care task force Favrskov har budt stort velkommen til to nye ambassadører fra REMA 1000 Søften og fra Favrskov Erhvervsråd.
 
Ved samme lejlighed fik task forcen overrakt deres diplom, som er lige til at hænge op i virksomheden. Indsatsen med det sociale ansvar er bestemt værd at skilte med.
 
Junget A/S lagde lokale til mødet og bød på en spændende rundvisning.
 
I øvrigt inviterer task forcen lokale virksomhedsledere til et inspirerende arrangement i det fri 15. september 2021, hvor virksomhedsledere og jobsøgende kan mødes. Se programmet og tilmeld dig her: https://llk.dk/gz5rkc

Social Pitch i Favrskov

I starten af juni bød Code of Care Favrskov og Favrskov Kommune virksomhedsledere ind til en eftermiddag med korte, interessante pitch og debatter ved Kranvirksomheden BMS.

Et program fyldt med spørgsmål, svar og inspiration

Arrangementet var opbygget med fem stationer, hvor deltagerne hørte mere om hvorfor, hvordan og hvad så nu? Der blev undervejs serveret lækker tapas fra Skafferiet.

Efter pitchstationerne fortalte uddannelseschefen for Den jydske Haandværkerskole, Jesper Falkenberg, om Generation Z. Code of Cares Tommy Wølk samt arbejdsmarkedschefen Anders Blæsbjerg Baun samlede op på arrangementet, hvorefter eftermiddagen blev afrundet af Task Force Favrskov.

Se en video fra arrangementet lige her:


´Fra Ung til Chef´ i Task Force Favrskov var en succes

I Task Force Favrskov brænder vi for at hjælpe unge på kanten af arbejdsmarkedet tættere på et job.

Derfor afholdt vi ’FRA UNG TIL CHEF’ arrangement, hvor ledige unge mødtes med virksomhedsledere.

Stemningen var i top, aktiviteterne var inspirerende, vejret var fantastisk, og bedst af alt var, at de unge blev boostet. Som en ung udtrykte det så flot – “at være med i dag, det giver håb til os unge”.

De unge blev løftet af, at der er virksomhedsledere, der viser dem tiltro. Og lederne kunne fortælle, hvad man med fordel kan gøre mere af for at komme i job.

Arrangementet har givet konkrete match, hvor arbejdsgiverne vil mødes for at tale med flere af de unge omkring jobmuligheder og mentorskab.

Flere og flere virksomheder løfter hver dag et socialt ansvar. Det har stor betydning for både den enkelte og for virksomheden. Arbejdet i Task Force Favrskov udføres med et stort hjerte af jobcentrets medarbejdere og virksomhedslederne.

Se og hør stemningen ved ’FRA UNG TIL CHEF’…


Lokale virksomhedsledere i Task Force Favrskov lader unge gribe chancen

I Task Force Favrskov tager de et socialt ansvar. De hjælper borgere på kanten af arbejdsmarkedet til at blive en del af lokale virksomheder.

Thajs: “Det betyder alt for mig, at Henrik og Expedit har givet mig en chance. Jeg har noget at stå op til hver dag og et arbejde, jeg kan lægge min stolthed i at udføre”.

Unge Thajs blev først prøvet af i et praktikophold, som efterfølgende blev vekslet til et løntilskudsjob, hvor Favrskov Kommune betalte halvdelen af hans løn. Og fordi han voksede hurtigt i jobbet, blev han også fastansat i stillingen som lagermedhjælper.


Fra ung til chef

Til eventet Fra Ung Til Chef møder du andre ledere, som er med til at sikre fremtidens arbejdskraft.

Vi er en række virksomhedsledere i Task Force Favrskov, der inviterer dig med til et event i det fri. Her bliver du teamet op med andre ledere, samt unge mennesker, der drømmer om et job – de mangler bare din hånd i ryggen.


Følg med på Linkedin

Følg Code of Care Task Force Favrskovs udvikling på LinkedIn.


Task Forcen holder møde, med nye ansigter på holdet

 

Søren Rose Hansen fabrikschef på Wavin, lagde lokaler til Task Force mødet, i deres nye lokaler. Her var rammerne optimale til at få nye og kreative ideer – om værdien i at ansætte fra kanten, og hvordan flere virksomheder kommer med.


Task Forcen er er klar med deres flotte kampanger – budskabet er klart og tydeligt