before

Code of Care Favrskov

Visionen

Vi vil synliggøre værdiskabelsen ved at rumme udfordrede mennesker og skabe rammerne til jobsucces

Missionen

I Favrskov er der samlet en gruppe virksomhedsledere, som sammen vil skabe rammerne til jobsucces for udsatte på kanten af arbejdsmarkedet.

Antal etablerede jobs til dato

25 jobs + 11 jobs fra 1/5-20


Medlemmer af Task Forcen

Vi er en lang række virksomhedsledere der sammen med jobcentret har dannet Code of Care Task Forcen. Når du er klar til at være med, så kontakt en af os og hør mere om vores meningsfulde proces.

Se hvem vi er med nu – klik her 

Læs mere om os –  klik her

Følg os på LinkedIn

Actions vi har gennemført

´Fra Ung til Chef´ i Task Force Favrskov var en succes

I Task Force Favrskov brænder vi for at hjælpe unge på kanten af arbejdsmarkedet tættere på et job.

Derfor afholdt vi ’FRA UNG TIL CHEF’ arrangement, hvor ledige unge mødtes med virksomhedsledere.

Stemningen var i top, aktiviteterne var inspirerende, vejret var fantastisk, og bedst af alt var, at de unge blev boostet. Som en ung udtrykte det så flot – “at være med i dag, det giver håb til os unge”.

De unge blev løftet af, at der er virksomhedsledere, der viser dem tiltro. Og lederne kunne fortælle, hvad man med fordel kan gøre mere af for at komme i job.

Arrangementet har givet konkrete match, hvor arbejdsgiverne vil mødes for at tale med flere af de unge omkring jobmuligheder og mentorskab.

Flere og flere virksomheder løfter hver dag et socialt ansvar. Det har stor betydning for både den enkelte og for virksomheden. Arbejdet i Task Force Favrskov udføres med et stort hjerte af jobcentrets medarbejdere og virksomhedslederne.

Se og hør stemningen ved ’FRA UNG TIL CHEF’…


Lokale virksomhedsledere i Task Force Favrskov lader unge gribe chancen

I Task Force Favrskov tager de et socialt ansvar. De hjælper borgere på kanten af arbejdsmarkedet til at blive en del af lokale virksomheder.

Thajs: “Det betyder alt for mig, at Henrik og Expedit har givet mig en chance. Jeg har noget at stå op til hver dag og et arbejde, jeg kan lægge min stolthed i at udføre”.

Unge Thajs blev først prøvet af i et praktikophold, som efterfølgende blev vekslet til et løntilskudsjob, hvor Favrskov Kommune betalte halvdelen af hans løn. Og fordi han voksede hurtigt i jobbet, blev han også fastansat i stillingen som lagermedhjælper.


Fra ung til chef

Til eventet Fra Ung Til Chef møder du andre ledere, som er med til at sikre fremtidens arbejdskraft.

Vi er en række virksomhedsledere i Task Force Favrskov, der inviterer dig med til et event i det fri. Her bliver du teamet op med andre ledere, samt unge mennesker, der drømmer om et job – de mangler bare din hånd i ryggen.


Følg med på Linkedin

Følg Code of Care Task Force Favrskovs udvikling på LinkedIn.


Task Forcen holder møde, med nye ansigter på holdet

 

Søren Rose Hansen fabrikschef på Wavin, lagde lokaler til Task Force mødet, i deres nye lokaler. Her var rammerne optimale til at få nye og kreative ideer – om værdien i at ansætte fra kanten, og hvordan flere virksomheder kommer med.


Task Forcen er er klar med deres flotte kampanger – budskabet er klart og tydeligt