before

Code of Care Task Force – Greve

Visionen

”Vi vil motivere flere virksomheder til at skabe rammer for unge, så de opnår deres fulde potentiale”

Missionen

Task Force Greve har en mission om, at i Greve kommune skal endnu flere virksomheder øge deres sociale ansvarlighed.

Antal etablerede jobs til dato

45 jobs


Medlemmer af Task Forcen

Vi er en lang række virksomhedsledere der sammen med jobcentret har dannet Code of Care Task Forcen. Når du er klar til at være med, så kontakt en af os og hør mere om vores meningsfulde proces.

Se hvem vi er med nu – klik her 

Følg os på LinkedIn of Facebook 

 

Actions vi har gennemført

Event – Let’s care together 

Code of Care Greve inviterede den 8. oktober til en inspirerende og givende aften – en aften, hvor hele 50 småjobs blev etableret. 

Ifølge Borgmester Pernille Beckmann er ca. 160 unge i Greve på kanten af arbejdsmarkedet. De unge har brug for en særlig indsats for at komme ind på arbejdsmarkedet. Her er etableringen af småjobs utrolig givende – et småjob er et job, der starter med et meget lavt timetal og med arbejdsopgaver, der er meget overkommelige. 

Mathilde og Michael Falch var med til at gøre aftenen til noget helt særligt med deres fortællekoncert Mød mig i mørket. Code of Cares stifter Peter Nørgaard holdt et meget inspirerende oplæg om de gode argumenter for at tage et socialt ansvar. 

Det var en aften vi i Code of Care er meget stolte af – Code of Care Greve tog et succesfuldt skridt mod socialt ansvar, og er kun lige begyndt. 

Mere care mindre mig 

Task Force opstart

Task Forcen i Greve havde deres opstart i slut april, her havde de deres første Task Force møde og kom til enighed omkring hvordan deres samarbejde og netværk skulle forløbe.

Læs mere om Code of Care Greve klik her