before

Code of Care Task Force Holstebro

Visionen

”Sammen vil vi udvikle unges ressourcer til job og uddannelse – til gavn for fællesskabet. ”

Missionen

Code of Care Holstebro har en mission om at få udfordrede unge i uddannelse eller i arbejde. Vi tror på, at et stærkt samarbejde og et meningsfuldt sammenhold mellem virksomhederne, uddannelsesinstitutioner og kommunen er vejen frem. Sammen vil vi bidrage til at udvikle de unges ressourcer gennem rummelighed og livsmestring til gavn for de unge, virksomhederne og samfundet.

Antal etablerede jobs til dato


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

Høsten blev fejret i Code of Care sammen med de unge og virksomhedsambassadørerne.

En aften med dialog om drømme, opbakning og action. Det gav de unge et indblik i, hvad virksomhedslederne sætter pris på i jobsøgning, på jobbet og den kultur, der er på arbejdspladsen. Og virksomhedslederne fik indblik i de unges kompetencer og evner, så der kunne skabes jobmatch. Og det blev der…

Med sang, mad og græskarkunst skabte vi sammen lys i mørket.


Diplom til ambassadørerne i Task Force Holstebro

Giver det mening at hænge et diplom op for at fortælle, at du tager socialt ansvar i din virksomhed? JA, fordi det giver intern energi at være en del af en meningsfuld organisation. OG det skaber omdømmekapital i forhold til dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere. OG især fordi du med dit engagement inspirerer endnu flere virksomhedsledere til også at tage hånd om mennesker, som har ondt i livet – så de undgår at have ondt i arbejdslivet.
Se de glade ambassadører fra Task Force Holstebro her:


Forrygende opstart for ny Task Force i Holstebro

I et stærkt samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommunen har en ny Task Force set lyset: Code of Care Holstebro!

Den nye Task Force mødtes første gang i juni, hvor visionen blev fastlagt: “Sammen vil vi udvikle unges ressourcer til job og uddannelse – til gavn for fællesskabet.”

Og så blev der idéudviklet på tiltag for at få det til at ske!

Se mere fra det allerførste møde i den nye Task Force i videoen her: