before

Code of Care Ishøj

Visionen

”Plads til alle – Brug for alle – Job til alle.”

Missionen

Vi vil sikre, at alle personer med udfordringer i Ishøj får en fair chance på arbejdsmarkedet til gavn for mennesket, virksomheden og samfundet.

Antal etablerede jobs til dato


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

Så er Code of Care Ishøj kickstartet med en proces, hvor virksomhederne er involveret i at sætte visionen, skabe ideer og sætte action bag det meningsfulde formål – at få flere virksomhedsledere til at tage socialt ansvar, og ansætte mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet.

Visionen: ”Plads til alle – Brug for alle – Job til alle.”

Missionen: Vi vil sikre, at alle personer med udfordringer i Ishøj får en fair chance på arbejdsmarkedet til gavn for mennesket, virksomheden og samfundet.


Så er vi i gang i Ishøj! Den 8. februar afholdte vi Den Involverende Strategiproces, hvor vi sammen satte retning på vores fremtidige Task Force arbejde.

Borgmester Merete Amdisen bød velkommen til Code of Care netværket. Hun lagde blandt andet vægt på, at selv om det er Ishøj Kommune der har taget initiativet til at starte Code of Care i Ishøj, så er det tanken, at det skal være virksomhedernes Task Force. Hun fremhævede formålet med Code of Care – at få flere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet ind på arbejdsmarkedet. Ikke bare i midlertidige afklaringer men i rigtige jobs, og at vi får skabt nye måder at være socialt ansvarlig på i Ishøjs virksomheder, og får et endnu tættere og bedre samarbejde mellem jobcenteret og virksomhederne.

Task Forcens mange gode dialoger om vision for arbejdet i Code of Care resulterede i følgende vision og mission: Plads til alle – Brug for alle – Job til alle. Vi vil sikre, at alle personer med udfordringer i Ishøj får en fair chance på arbejdsmarkedet til gavn for mennesket, virksomheden og samfundet.

Deltagerne lavede braindancing og kom frem til en lang række af temaer, som det kunne være relevant at tage op i Code of Care Ishøj. Der var god stemning og højt humør.

Tak for en dejlig dag til de fremmødte. Vi glæder os til vi ses igen til april.