before

Code of Care - Kvinde Task Force

Visionen

Vi arbejder for at udenlandske kvinder bliver en del af det danske arbejdsmarked

Missionen

Code of Cares Kvinde Task Force arbejder for, at vi, i vores og din virksomhed, spotter opgaver til udfordrede udenlandske kvinder. Din virksomheds sociale ansvar sikrer kvinderne en plads på arbejdsmarkedet, bidrager til samfundet – og din virksomhed får en loyal medarbejder.

Antal etablerede jobs til udsatte på kanten af arbejdsmarkedet til dato

11 jobs


Medlemmer af Task Forcen

Vi er en lang række virksomhedsledere der sammen med jobcentret har dannet Code of Care Task Forcen. Når du er klar til at være med, så kontakt en af os og hør mere om vores meningsfulde proces.

Se hvem vi er med nu – klik her https://codeofcare.dk

 

Actions vi har gennemført

Job & Modeshow

 

D. 10. april afholdte Code of Care – Kvinde Task Force, Job & Modeshow. Her var det fælles mål, at hjælpe udenlandske kvinder ud på jobmarkedet. “Kvinder hjælper kvinder i job”

Pop-up butik med direkte produktion af kimonoer

Kvinde Task Forcen arrangerede en Pop-up butik i Holstebro centrum. Her solgte de anden etniske kvinder, ud af farverige kimonoer og andre accessories. Der var her også mulighed, for at komme ind og overvære kvindernes produktion af produkterne og stille spørgsmål. Formålet var at bakke op om kvindernes vej til arbejdsmarkedet.

Ausumgaard Julemarked

Håndsyet tøj i en god sags tjeneste, julegaven der ikke er helt, som de andre bløde pakker under juletræet. Code of Cares Kvinde Task Force begyndte tilbage i April 2018, her gik kvindelige virksomhedsledere
sammen om at løse en udfordring, som gerne skulle få det resultat at flere kvinder med anden etnisk baggrund
kommer i arbejde. Projektet køre sideløbende og i december 2018 tog de etniske kvinder ud på Herregården, Ausumgaard og her solgte de smukke farverige kimonoer og andre fine accessories.