before

Code of Care Task Force Sønderborg

Visionen

”Vi tager socialt ansvar for at få alle med i arbejdsfællesskabet”

Missionen

Vi vil sikre, at flere virksomhedsledere ser værdien i at spotte de småjobs, der er i alle virksomheder. Der skal ud fra disse opgaver matches med et udfordret menneske fra et udsat boligområde og skabes reelle jobs. Det sker ved, at virksomhedsledere i Task Forcen, Den Bolig Sociale helhedsplan samt Jobcentret inspirerer andre virksomhedsledere og hjælper dem til at forstå den menneskelige og finansielle balance i Code of Cares tanker.

Antal etablerede jobs til dato


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

Vi har alle sammen været jobsøgende en gang. Og manglet en hånd i ryggen for at finde ind på arbejdsmarkedet. Der har været mennesker, som har hjulpet os på vej. Nu beder vi dig om at deltage i dette arrangement, hvor vi vil sparre om jobdrømmen, og hvad der skal til for at komme ind i arbejdsfællesskabet. Vi kalder det Fra Ledig til Chef – i eget liv.
Vi er en række virksomhedsledere i Code of Care Sønderborg, der inviterer dig med til et inspirerende arrangement – og vi håber du vil være med til at sikre fremtidens arbejdskraft og give en hjælpende hånd til en jobsøgende fra boligområdet. Vi lover det bliver en sjov, berigende og meningsfuld oplevelse for dig og de jobsøgende.

Det hele foregår den 27. april kl. 10-13.30 – Aksen, Hvedemarken 1, Sønderborg.

Se videoen herunder og bliv klogere på, hvorfor du skal deltage.


Åben virksomhed Scandic i Sønderborg

Niels Sørensen fra Scandic viste 14 borgere rundt i virksomheden. Han fortalte om rengøringsjob, opvasker job i køkkenet samt mulighed for at komme i praktik i ”teknik”, der dækker vedligeholdelse samt de grønne områder.

Der var gang i spørgelysten fra deltagende borgere. Det gav dem en rigtig god fornemmelse af, hvad Scandic Hotel er for en arbejdsplads. Scandic Hotel har især brug for medarbejdere til rengøring, når sæsonen for alvor går i gang til foråret.

Endnu et meget positivt virksomhedsbesøg, så tusind tak til Niels Sørensen og Scandic for afholdelse af besøget.

 


Åben Virksomhed Bygma i Sønderborg

Virksomhedslederne i Code of Care Sønderborg har sat ”Åben Virksomhed” i action. De har arrangeret en række besøg, hvor jobsøgende fra boligområdet forbereder sig, laver profilkort og tager på virksomhedsbesøg. Hos Bygma har vi haft et virksomhedsbesøg med 12 jobsøgende. Morten fra Bygma fortalte om virksomheden og viste nogle små indsigtsfulde film. Derefter var der rundvisning på virksomheden, og her blev der vist god interesse fra dem, der var med. Der blev også stillet spørgsmål, og alle forsøgte sig på dansk.

Det mundede ud i, at jobrådgiveren nu skal ud med 2 CV i løbet af ugen, som kan resultere i et fast job i løbet af foråret. Morten vil åbne for praktikpladser igen, så flere får mulighed for at være på arbejdsmarkedet, finde ind til drømmen – og få sat retning på den.

Et stort tak til virksomhedsambassadørerne i Code of Care Sønderborg for at være med til at inspirere endnu flere virksomhedsledere til at tage socialt ansvar. Det giver mening for det enkelte menneske, de øvrige medarbejdere, virksomheden, velfærdssamfundet – og for dig selv som leder.


Den Involverende Strategiproces

Code of Care faciliterede Den Involverende Strategiproces i den nye Task Force i Sønderborg. Det var masser af energi og engagement, og vi fik sat ord på både vision og mission. Vi glæder os til det fremtidige arbejde. Se hvordan det så ud her: Sønderborg Kommune LinkedIn.