before

Code of Care Task Force Sønderborg

Visionen

”Vi tager socialt ansvar for at få alle med i arbejdsfællesskabet”

Missionen

Vi vil sikre, at flere virksomhedsledere ser værdien i at spotte de småjobs, der er i alle virksomheder. Der skal ud fra disse opgaver matches med et udfordret menneske fra et udsat boligområde og skabes reelle jobs. Det sker ved, at virksomhedsledere i Task Forcen, Den Bolig Sociale helhedsplan samt Jobcentret inspirerer andre virksomhedsledere og hjælper dem til at forstå den menneskelige og finansielle balance i Code of Cares tanker.

Antal etablerede jobs til dato


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført


Code of Care faciliterede Den Involverende Strategiproces i den nye Task Force i Sønderborg. Det var masser af energi og engagement, og vi fik sat ord på både vision og mission. Vi glæder os til det fremtidige arbejde. Se hvordan det så ud her: Sønderborg Kommune LinkedIn.