before

Code of Care Struer

Visionen

Ved slagkraftig handling skaber vi social forvandling

Missionen

Vi vil sikre, at flere virksomhedsledere ser værdien i at spotte de småjobs, der er i alle virksomheder. Der skal ud fra disse opgaver matches med et udfordret menneske og skabes reelle jobs. Det sker ved, at vi inspirerer andre virksomhedsledere og hjælper dem til at forstå den menneskelige og finansielle balance i Code of Cares tanker.

Antal etablerede jobs til dato

815 jobs


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

Task Force møde i Struer med fint besøg

Vi sætter handling bag ordene i Struer: Kommunikation, kurser og cases var nøgleord i alle arbejdsgrupperne, da formand for Social- Sundheds og Arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune, Steen Jakobsen, gæstede Task Force mødet i Code of Care Task Force Struer til hands-on drøftelser af, hvordan virksomhederne og de lokale politikere i fællesskab får virksomhedssamarbejdet i Task Forcen og det sociale ansvar bredt endnu mere ud. Tak for besøget, Steen.


Maddyst med Mening i Struer

Der var god stemning og dialog lige til det sidste, da lokale byrådspolitikere, virksomhedsledere fra Code of Care Task Force Struer og medarbejdere fra Jobcenter Struer trak i arbejdstøjet – og i forklæderne – til årets Maddyst med Mening i Limfjordsskolens skolekøkken.

Aftenens drøftelser var rammesat omkring forankring, begrænsninger og motivation for socialt ansvar i både offentlige og private virksomheder i kommunen. Ideerne var mange: om mere synlighed; om fortsat dialog; om mentorordninger og om at sætte lys på de regler og love, der spænder ben for fleksibiliteten i at ansætte ledige fra kanten i job på færre timer. Ikke mindst var der enighed om at sende det vigtige fælles signal, at ”Vi er flere om at mene det samme” – og et gensidigt ønske fra politikerne, jobcenteret og virksomhederne om i fællesskab at omsætte flest mulige ideer til slagkraftig handling i året, der kommer.


Task Force møde

Der var stort fremmøde til Code of Care Task Force Struers første morgenmøde efter sommerferien, og udsigten fra mødelokalet hos Revision Limfjord fejlede bestemt heller ikke noget. Med afsæt i et inspirerende indlæg om virksomhedskulturen på B&O var der tid til drøftelse af, hvordan man som virksomhedsleder får sine medarbejdere til at bakke op om det sociale ansvar. Synlighed er ét af midlerne, og tre af de nyeste virksomheder fik på mødet overrakt deres diplomer og stillede op til foto sammen med Morten fra Jobcenter Struer.

 


Den Sociale Pølsevogn

Energien var høj til den ”Den sociale pølsevogn” på Struer Fri Fagskole, fordi alle virksomhedskonsulenter og virksomhedsledere ville de gode relationer. Vi var samlet for at styrke relationerne og skabe ideer til at sikre de gode match mellem mennesker, der har brug for en hjælpende hånd – og virksomheder, der har opgaver, der skal løses.

Eventet var udsprunget af samarbejdet mellem Jobcenter Struer og Code of Care, som handler om, at virksomhedsledere er fælles om at udbrede det sociale ansvar gennem sparring på møder – og forskellige aktiviteter målrettet forskellige formål.

Der var livlig debat, hvor ord som relationer – brobygning – behovsafdækning – kommunikation – åbenhed – mod og motivation gik gennem lokalet.

Resultater fra dagen var, at der blev spottet konkrete småjob på nedsat tid, ligesom de var fælles om at skabe ideer som fx rundvisning på virksomheder for jobsøgende og deling af de gode historier.

Er du en af de virksomheder, der gerne vil sætte ekstra fokus på social ansvarlighed – så kontakt Jobcenter Struer eller Code of Care. Du kan deltage i et uforpligtende kaffemøde, hvor du kan få information om Code of Care Task Force Struer fra en anden virksomhedsleder. Du kan naturligvis også blive en del af Task Forcen – se kontaktoplysninger her: https://codeofcare.dk/taskforces/struer-2/ambassadoerer/


Maddyst i Struer

Hvad sker der mon, når Struer Byråd og Code of Care virksomhedsambassadører mødes – og laver mad sammen?
Rigtig meget sker der! Ideerne boblede op af gryderne. Tanker blev stegt, mørnet og gjort grydeklar. Så nu er der tilsat krydderi, og de skal færdigbages. Ideer som Den Social Pølsevogn/Mød dit Jobcenter, HowToMakeSmåjobsFlyer, InspirationsEvent, AnerkendEnJobsøgendeArrangement, KommunaltSocialtAnsvar, Playmaker i spil, BusinessBreakfast om Socialt Ansvar, Byrod i ”virksomhedspraktik” – og meget mere…
Og ja, vi lavede mad til os selv med hjælp fra kokken Karsten fra Tambohus Kro. Tak for god mad og inspirerende dialog. Hvis du vil smage, så skriv til os på mail@codeofcare.dk.

Social Pitch

Code of Care Struer inviterede til et lederarrangement om socialt ansvar, hvor der blev serveret en let anretning med korte, interessante, væsentlige oplæg og debat.


Event i Struer – Social Pitch

Code of Care Struer inviterer dig til et lederarrangement om socialt ansvar. Du inviteres til en let anretning med korte, interessante, væsentlige oplæg og debat.

Hvor: Businesspark Struer, Fælledvej 17, 7600 Struer
Hvornår: Den 28. oktober kl. 17-19.30

På programmet er Code of Cares why, how og what? – hvorfor skal du tage socialt ansvar, hvad kræver det at tage et socialt ansvar og hvordan gør du helt konkret.

Der er plads – så inviter din bestyrelse, partner eller dine medarbejdere med til et inspirerende arrangement.


Socialt ansvar: Kristian fra Sicatech

Kristian fik chancen for tre år siden hos Sicatech, og den må man da sige, at han har udnyttet – mød ham, og virksomhedslederen Henrik Steiner, i videoen nedenfor, hvor de fortæller om Kristians forløb og udvikling.


Maddyst med Mening

I september afholdt task forcen Maddyst med Mening for virksomhedsledere, borgmesteren og byrådsmedlemmer.

I videoen nedenfor kan du se klip fra aftenen


Ny småjob-video om Anders fra Løvbjerg

I Løvbjerg i Struer er Anders gået fra at arbejde 10-12 timer om ugen til at arbejde næsten fuldtid som salgsassistent på ordinære vilkår.

Anders har forinden ansættelsen ved Løvbjerg været inde og ude af kontanthjælpssystemet i 10 år.

Mød Anders og Købmand William Mikkelsen i videoen:


Task force-møde i Businesspark Struer

I de nye flotte lokaler i Businesspark Struer afholdt Code of Care Struer deres første fysiske møde siden covid-19, hvor ambassadørerne også havde glæde af at byde tre nye ambassadører velkommen i task forcen.

De tre nye ambassadører

Randi Kryhlmand Jørgensen, virksomhedskonsulent i Virksomhedsservice ved Struer Kommune

Vivian Stokholm, CEO ved SQ Skilte

William Mikkelsen, Købmand ved Løvbjerg Struer

Velkommen til – vi glæder os til et meningsfuldt samarbejde om at fremme socialt ansvar i erhvervslivet.

Vi fortsætter sammen det gode arbejde, som viser gode resultater:

Der er i år skabt 55 småjobs i Struer Kommune og Struer har lige nu den 9. laveste ledighed i landet, fortæller Morten Femhøj Pedersen, projektkoordinator i task forcen, Jobcenter Struer

Flere actions er sat i gang, og flere arrangementer er i støbeskeen til efteråret.


Task Force arrangement hos B&O

En række engagerede virksomhedsledere i Task Force Struer inviterede i samarbejde med Code of Care, til en inspirerende aften d. 11. april 2019 hos B&O. Her deltog over 160 virksomhedsledere m. partnere.

Aftenen bød på:
– Fremtidens arbejdskraft – rekruttering i et nyt perspektiv
– Borgere på kanten af arbejdsmarkedet/småjobs til gavn for virksomhederne
– Lækker tapas samt øl, vin og vand
– “Den gode historie”
– Tankevækkende underholdning v/Steffen Brandt

54 småjobs blev sat igang!

Se hvordan de 54 småjobs blev skabt i videoen fra aftenen: