before

Code of Care Thy

Visionen

”Vi vil gennem fællesskabet give alle mulighed for en plads på arbejdsmarkedet til fælles trivsel og vækst”

Missionen

Task Force Thy vil gerne styrke det tætte samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og jobcentret om rekruttering af arbejdskraft – med henblik på sammen at gøre en ekstra indsats for at få de udsatte med ind på arbejdsmarkedet.

Antal etablerede jobs til dato

80 jobs + 22 jobs fra 1/5-20.


Medlemmer af Task Forcen

Vi er en lang række virksomhedsledere der sammen med jobcentret har dannet Code of Care Task Forcen. Når du er klar til at være med, så kontakt en af os og hør mere om vores meningsfulde proces.

Se hvem vi er med nu – klik her

Følg os på LinkedIn og Facebook 

Actions vi har gennemført

Find et match i Vildmarken

Under en teltdug ved Lodbjerg Fyr var unge ledige og virksomhedsledere fra Thy fredag eftermiddag samlet for at snakke om et muligt småjob. I alt var 35 mennesker, heraf 20 unge, samlet i en rundkreds omkring bålet. En rundkreds, hvor det næsten ikke var til at skelne, hvem der var ledige og hvem, der var virksomhedsledere.

Find et Match i Vildmarken var et forsøg på at innovere den klassiske jobsamtale. Under teltdugen blev samtalen tonet ned og gjort mere uformel. For 21-årige Mai Nielsen, der har været ledig i et halvt års tid, var det rart at mødes med virksomhedslederne i nye og anderledes rammer;

Jeg synes, det er rigtig rart at komme herud og gøre noget andet i stedet for at sidde ansigt til ansigt i et rum med hvide vægge. Jakkesæt kan godt virke lidt skræmmende, og normalt er jeg rigtig dårlig til at gå ud og banke på døre. Men man føler sig tryg i de her omgivelser.

En af de fremmødte virksomhedsledere var Laurits Engholm, købmand og indehaver af Rema 1000 i Thisted. Han er med i Code of Care Thy, en Task Force af erhvervsdrivende, der sammen med Jobcenter Thisted, arbejder for at give alle en chance for en plads på arbejdsmarkedet;

Vi skal huske at sætte ind på tillidskontoen i stedet for kun at tænke på driftskontoen. Jeg tror, at den enkelte har noget værdifuldt at bidrage med, understreger Laurits Engholm.

Det var en givende og inspirerende vildmarksdag med god stemning – flere unge gik hjem med en aftale om et nyt møde med flere virksomhedsledere. Det er det vi, i Code of Care, kalder for mere care – mindre mig.

Se videoen og oplev stemningen fra en givende og inspirerende dag i Vildmarken.