before

Code of Care Favrskov

Visionen

Vi vil synliggøre værdiskabelsen ved at rumme udfordrede mennesker og skabe rammerne til jobsucces

Missionen

I Favrskov er der samlet en gruppe virksomhedsledere, som sammen vil skabe rammerne til jobsucces for udsatte på kanten af arbejdsmarkedet.

Antal etablerede jobs til dato

187 jobs


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Følg vores arbejde på de sociale medier

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

På seneste Task Force møde i Favrskov fik Gitte fra Søften Auto overrakt sit Code of Care diplom for virksomhedens sociale ansvar og aktive engagement i Task Forcens møder og arrangementer.
Desuden på mødet blev kuglerne støbt til flere spændende arrangementer for virksomheder, jobsøgende og Jobcenter.

Nak og Æd en Jobdrøm

Vi fangede ikke én eneste fisk, men til gengæld fik virksomhedsledere og jobsøgende alt muligt andet på krogen til Code of Care Task Force Favrskovs arrangement Nak & Æd en Jobdrøm.

Ved Fiskeparken Svejstrup i Hadsten mødtes 11 virksomhedsledere og 9 jobsøgende hinanden til god dialog, alt imens de kastede snørerne ud i fiskesøen. Roen omkring fiskeriet gav tid til nærvær og fortrolige snakke, hvor de jobsøgende fik anerkendelser og blik for deres egne positive karakterstyrker og kompetencer, som er efterspurgte i arbejdsfællesskabet.

Der var mere sol end regn, og heldigvis var der sørget for pølser og brød, så ingen gik sultne hjem trods den manglende fangst i søen. Under den afsluttende fællesspisning var der igen godt gang i dialogen om værdien af småjob. Virksomhedslederne opfordrede de jobsøgende til ikke at se negativt på småjob, fordi det ofte har stor værdi for kvaliteten af virksomhedens kerneopgaver at også mindre opgaver bliver løst.


Task Force møde i Favrskov

Code of Care Task Force Favrskov har noget i støbeskeen. På seneste møde i Task Forcen blev der grublet, tegnet og fortalt, og forårets arrangement tager allerede form.

Desuden gik forslagskassen bordet rundt og blev fyldt med gode ideer til, hvordan vi skaber mere synlighed, så endnu flere virksomheder kommer med om bord. To af dem, der netop er indtrådt i Task Forcen, fik på mødet udleveret deres diplom – velkommen i Task Forcen til Kirken i Hinnerup og Flextech.

 


Mad med Mening

Der var ”fine dining” og snak om drømme, job og socialt ansvar på menuen, da 15 virksomhedsledere og 10 borgere fra kanten af arbejdsmarkedet mødtes til Mad med Mening i Hadsten Skoles skolekøkken d. 6. oktober 2022.

Der var godt humør og højt tempo ved køkkenbordene, da deltagerne kastede sig ud i at fremtrylle timbale af kyllingesoufflé, ærter francaise, kartoffel-urtesalat og en forret af gulerod. Alt sammen under kyndig vejledning af kokkene Nicolaj Refsgaard og Thomas Leth, der begge er tidligere ansatte på Skafferiet i Hinnerup.

”Hvor har I bare været modige”, sagde Camilla Sonne, konstitueret arbejdsmarkedschef i Favrskov Kommune under den afsluttende fællesspisning, som også bød på den gode historie fra en virksomhed og medarbejder om at være ansat i småjob og have en ekstra hånd til alle de forefaldende opgaver, som andre medarbejdere ikke når i løbet af arbejdsdagen.

Udover mødet i uformelle rammer mellem jobsøgende og virksomhedsledere var formålet med arrangementet ligeledes at give plads til dialogen virksomhederne imellem om at være en del af indsatsen i Code of Care Task Force Favrskov.


Fuld fart på Favrskov

Virksomhedslederne i Task Force Favrskov inviterede til en aften med gode historier, netværk, sparring og prøveture i elbil hos Junget A/S i Søften.

Her kunne de fremmødte høre mere om, hvorfor det er en rigtig god idé at have en småjobber i sin virksomhed, den gode historie fra en småjobber og få inspiration til fastholdelse af de kommende generationer på arbejdsmarkedet.


Task Force møde

Task Force Favrskov har været samlet en sidste gang i dette år. Vi satte spot på året, der kommer og lagde hovederne i blød på et spændende forårs-arrangement, der skal inspirere endnu flere lokale virksomheder til at være med i det gode arbejde.
 
Vi samlede op på et tema om småjob fra sidste møde og fandt frem til flere gode pointer og guldkorn, som Task Forcen gerne vil udvikle på og dele med andre.
 
Jørgen Schytter fra Favrskov Erhverv er bidrager i øvrigt til årets Code of Care julekampagne. Du kan få et sneak peek lige her 👉 https://llk.dk/t3q1l5

Nye ambassadører og udlevering af diplomer

Code of Care task force Favrskov har budt stort velkommen til to nye ambassadører fra REMA 1000 Søften og fra Favrskov Erhvervsråd.
 
Ved samme lejlighed fik task forcen overrakt deres diplom, som er lige til at hænge op i virksomheden. Indsatsen med det sociale ansvar er bestemt værd at skilte med.
 
Junget A/S lagde lokale til mødet og bød på en spændende rundvisning.
 
I øvrigt inviterer task forcen lokale virksomhedsledere til et inspirerende arrangement i det fri 15. september 2021, hvor virksomhedsledere og jobsøgende kan mødes. Se programmet og tilmeld dig her: https://llk.dk/gz5rkc

Social Pitch i Favrskov

I starten af juni bød Code of Care Favrskov og Favrskov Kommune virksomhedsledere ind til en eftermiddag med korte, interessante pitch og debatter ved Kranvirksomheden BMS.

Et program fyldt med spørgsmål, svar og inspiration

Arrangementet var opbygget med fem stationer, hvor deltagerne hørte mere om hvorfor, hvordan og hvad så nu? Der blev undervejs serveret lækker tapas fra Skafferiet.

Efter pitchstationerne fortalte uddannelseschefen for Den jydske Haandværkerskole, Jesper Falkenberg, om Generation Z. Code of Cares Tommy Wølk samt arbejdsmarkedschefen Anders Blæsbjerg Baun samlede op på arrangementet, hvorefter eftermiddagen blev afrundet af Task Force Favrskov.

Se en video fra arrangementet lige her:


´Fra Ung til Chef´ i Task Force Favrskov var en succes

I Task Force Favrskov brænder vi for at hjælpe unge på kanten af arbejdsmarkedet tættere på et job.

Derfor afholdt vi ’FRA UNG TIL CHEF’ arrangement, hvor ledige unge mødtes med virksomhedsledere.

Stemningen var i top, aktiviteterne var inspirerende, vejret var fantastisk, og bedst af alt var, at de unge blev boostet. Som en ung udtrykte det så flot – “at være med i dag, det giver håb til os unge”.

De unge blev løftet af, at der er virksomhedsledere, der viser dem tiltro. Og lederne kunne fortælle, hvad man med fordel kan gøre mere af for at komme i job.

Arrangementet har givet konkrete match, hvor arbejdsgiverne vil mødes for at tale med flere af de unge omkring jobmuligheder og mentorskab.

Flere og flere virksomheder løfter hver dag et socialt ansvar. Det har stor betydning for både den enkelte og for virksomheden. Arbejdet i Task Force Favrskov udføres med et stort hjerte af jobcentrets medarbejdere og virksomhedslederne.

Se og hør stemningen ved ’FRA UNG TIL CHEF’…


Lokale virksomhedsledere i Task Force Favrskov lader unge gribe chancen

I Task Force Favrskov tager de et socialt ansvar. De hjælper borgere på kanten af arbejdsmarkedet til at blive en del af lokale virksomheder.

Thajs: “Det betyder alt for mig, at Henrik og Expedit har givet mig en chance. Jeg har noget at stå op til hver dag og et arbejde, jeg kan lægge min stolthed i at udføre”.

Unge Thajs blev først prøvet af i et praktikophold, som efterfølgende blev vekslet til et løntilskudsjob, hvor Favrskov Kommune betalte halvdelen af hans løn. Og fordi han voksede hurtigt i jobbet, blev han også fastansat i stillingen som lagermedhjælper.


Fra ung til chef

Til eventet Fra Ung Til Chef møder du andre ledere, som er med til at sikre fremtidens arbejdskraft.

Vi er en række virksomhedsledere i Task Force Favrskov, der inviterer dig med til et event i det fri. Her bliver du teamet op med andre ledere, samt unge mennesker, der drømmer om et job – de mangler bare din hånd i ryggen.


Følg med på Linkedin

Følg Code of Care Task Force Favrskovs udvikling på LinkedIn.


Task Forcen holder møde, med nye ansigter på holdet

 

Søren Rose Hansen fabrikschef på Wavin, lagde lokaler til Task Force mødet, i deres nye lokaler. Her var rammerne optimale til at få nye og kreative ideer – om værdien i at ansætte fra kanten, og hvordan flere virksomheder kommer med.


Task Forcen er er klar med deres flotte kampanger – budskabet er klart og tydeligt