before

Code of Care - Kvinde Task Force

Visionen

Vi arbejder for at udenlandske kvinder bliver en del af det danske arbejdsmarked

Missionen

Code of Cares Kvinde Task Force arbejder for, at vi, i vores og din virksomhed, spotter opgaver til udfordrede udenlandske kvinder. Din virksomheds sociale ansvar sikrer kvinderne en plads på arbejdsmarkedet, bidrager til samfundet – og din virksomhed får en loyal medarbejder.

Antal etablerede jobs til dato

11 jobs


Medlemmer af Task Forcen

Vi er en lang række virksomhedsledere der sammen med jobcentret har dannet Code of Care Task Forcen. Når du er klar til at være med, så kontakt en af os og hør mere om vores meningsfulde proces.

Se hvem vi er med nu – klik her 

Følg os på LinkedIn og Facebook

 

Actions vi har gennemført

Let’s Care Together – Et liv uden for og vejen tilbage igen

Torsdag den 21. november 2019 afholdt Code of Care Kvinde Task Force Holstebro eventet ”Let’s Care Together – et liv udenfor og vejen tilbage igen”.

Et event, hvor fokus var på at skaffe småjobs til etniske kvinder med flygtningebaggrund. Disse kvinder er den gruppe, der har de sværeste vilkår på arbejdsmarkedet. Det gælder også for de kvinder, der bor i Holstebro. Vi i Kvinde Task Forcen tror på, at virksomhederne gerne vil hjælpe kvinderne på vej mod selvforsørgelse, integration og et ligeværdigt liv. Det kan være i et fuldtidsjob, men også mindre ansættelser på få timer, er et skridt i den rigtige retning.

Aftenen bød på lækker inspireret etnisk tapas, modeshow med profil præsentation fra vores modige etniske kvinder og inspirerende oplæg fra blandt andre Borgmester H.C Østerby og stifter af Code of Care Peter Nørgaard.

Det stråler ud af disse kvinder, at de gerne vil i job – de har så meget glæde og erfaring, de kan bidrage med på arbejdsmarkedet.

Hensigten med aftenens event var at skabe en ny og innoverende dialog mellem erhvervsledere og de etniske jobsøgende kvinder. Forehavendet lykkedes. Aftenen bød på god stemning og dialog, hvor kvinderne fik vist og fortalt, hvem de er. Der er kommet en række småjobs på tegnebrættet – nu er vi i gang!


Job & Modeshow

D. 10. april 2019 afholdte Code of Care – Kvinde Task Force, Job & Modeshow. Her var det fælles mål at hjælpe udenlandske kvinder ud på jobmarkedet – “Kvinder hjælper kvinder i job”

Pop-up butik med direkte produktion af kimonoer

Kvinde Task Forcen arrangerede en Pop-up butik i Holstebro centrum. Her solgte de anden etniske kvinder, ud af farverige kimonoer og andre accessories. Der var her også mulighed, for at komme ind og overvære kvindernes produktion af produkterne og stille spørgsmål. Formålet var at bakke op om kvindernes vej til arbejdsmarkedet.


Ausumgaard Julemarked

Håndsyet tøj i en god sags tjeneste, julegaven der ikke er helt som de andre bløde pakker under juletræet. Code of Cares Kvinde Task Force begyndte tilbage i April 2018. Her gik kvindelige virksomhedsledere sammen om at løse en udfordring, som gerne skulle få det resultat, at flere kvinder med anden etnisk baggrund kommer i arbejde. Projektet kører sideløbende og i december 2018 tog de etniske kvinder ud på Herregården Ausumgaard, hvor de solgte smukke farverige kimonoer og andre fine accessories.