before

Code of Care Skive

Visionen

”Vi vil give alle unge chancen”

Missionen

Skives virksomheder vil skabe succes: For den unge, for din virksomhed og samfundets skyld. Code of Care Skive er en gruppe virksomhedsledere, som vil have fokus på det sociale ansvar. De vil være med til at give alle unge en chance, gennem småjobs. Et af de større formål i Skive er ”Hvad skal der til – for at flere unge inkluderes i virksomheder”.

Antal etablerede jobs til dato

1211 jobs


Vil du vide mere?

Vi er en lang række virksomhedsledere, der sammen med jobcentret har dannet Code of Care task forcen, for at arbejde med vores mission. Se hvem vi er her.

Vi vil gerne fortælle mere. Vil du ringes op og høre mere om vores meningsfulde arbejde? Klik her, udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan læse om arbejdet i vores task forces, se videoer fra arrangementer og meget mere.


Actions vi har gennemført

SocialTalk på Skive Jobfestival

1500 jobsøgende. 50 virksomheder. 600 jobåbninger.

Der var nok at tage fat i, da Skive Kommune afholdt Jobfestival 2022. Her deltog Code of Care med en SocialTalk på scenen med stifter af Code of Care, Peter Nørgaard, udvalgsformand Gregers Frederiksen og sangerinde Mathilde Falch. TV-vært Christian Degn styrede snakken på scenen.

SocialTalk handlede om socialt ansvar, småjobs og meget mere, som du kan se i videoen her.

Video fra Skive Jobfestival

Det var en fornøjelse for Code of Care at deltage ved Skive Jobfestival, hvor vi fik muligheden for at møde Skiveegnens virksomheder og jobsøgende samt tage en snak om socialt ansvar og småjobs.

Et stort tak for i år, skal det lyde herfra:

Vil du se mere fra Skive Jobfestival og Skivemødet 2021, så kan du benytte dig af nedenstående links:

https://www.tvmidtvest.dk/skive/i-skive-er-arbejdsloesheden-saa-lav-at-det-er-problem

https://www.facebook.com/skivejobfestival/videos/196367995797866

https://www.facebook.com/skivejobfestival/videos/440608117378256

https://www.facebook.com/skivejobfestival/videos/4339661642819163

https://www.tvmidtvest.dk/skivemoedet-2021/skivemoedet-2021


Informationsmøde om Skive Jobfestival

Virksomhedsledere fra Skiveegnen var inviteret til et informationsmøde om Skive Jobfestival. Her kunne de også høre mere om Code of Care Skives arbejde for social ansvarlighed i virksomheder, småjobordningen samt møde to unge jobsøgende.


Finpudsning af programmer

Til Code of Care Task Force mødet finpudses programmet for såvel selve Jobfestivallen og Fyraftens/Forfesten i Skive.

Der er fuldt udsolgt af pladser og flere virksomheder på ventelisten. I år stiller uddannelsesstederne også op.

Så der er meget at komme efter for de jobsøgende uanset om man er nyuddannet eller kontanthjælpsmodtager.

Der er brug for jer alle sammen.


Verdenspremiere i Code of Care Skive

På Sporet hedder arrangementet, hvor Code of Care, unge og virksomhedsledere fra Skive Kommune mødtes for at tale om job, jobsøgning, videreuddannelse, CV og alt derimellem.

Verdenspremieren blev afholdt online, men forventningen er at arrangementet får ben at gå på i det virkelige liv.

På programmet var flere tips til jobsøgning, gennemgang af nogle af de unges CV’er, oplæg fra virksomhedsledere og vikarbureauer samt en fortælling om en match mellem en ung og en virksomhedsleder, som er skabt gennem Code of Care Skive.

Arrangementet på 1½ time har vi kogt ned til omkring 3 minutter i en video:


Middag med Mening

I Code of Care Skive var 50 virksomhedsledere til “Middag Med Mening” hos Staarup Haandbryg – alle nysgerrige på, hvordan de kan tage socialt ansvar og gøre en forskel for unge på kanten af arbejdsmarkedet.

Skives Borgmester, Peder Christian Kirkegaard, startede aftenen op med at give en indsigt i Skives udfordring med unge mennesker uden job og uddannelse.

Netop denne udfordring arbejder Code of Care Skive på at tage hånd om. Virksomhedslederne Dan Kirkebak fra NC Nielsen og Bjarne Tore Lauridsen fra Skov fortalte levende om det engagerede arbejde, der udføres i Task Forcen i Skive i forhold til at finde nye veje ind på arbejdsmarkedet for unge med udfordringer.

Blandt andre mødte deltagerne Kathrine og Danni, som begge er jobsøgende. De to unge mennesker fortalte deres historie, hvilke udfordringer de har haft samt hvad de drømmer om. En bevægende og heldigvis lykkelig fortælling om start på uddannelse og virksomhedspraktik ved Jewa i Skive.

Efter en dejlig middag fra Fur Bryghus blev der i fællesskab arbejdet med; Spot et småjob-cirklen. En workshop, hvor småjobs spottes hos de fremmødte virksomhedsledere. Det vil sige jobs, som kan løses på nedsat tid og tilpassede vilkår. Jobs mennesker, der har psykiske, fysiske eller sociale årsager, står klar til at gribe. Jobs, som gør, at også disse mennesker kan blive en del af fællesskabet på en arbejdsplads.

Aftenen bød også på FN’s bæredygtighedsmål. Her satte Camilla Knudsgaard fra Knudsgaard og Marjanne Grønhøj fra Deif, Code of Cares arbejde i relation til henholdsvis verdensmål nr. 8 anstændige jobs og økonomisk vækst, og verdensmål nr. 17 partnerskab for handling. At skabe jobs til alle og et samarbejde på tværs af virksomheder, jobcentre og Code of Care er ifølge Camilla og Marjanne en aktiv handling, som er med til at gøre en stor  forskel.

Eventet “Middag med Mening” sikrede 10 småjobs, og 9 nye medlemmer, der ønsker at være en del af Task Forcen i Code of Care Skive.

Vi er meget stolte i Code of Care. Her til aften handlede virksomheden Dan Alu hurtigt. Vores unge Danni er gået hjem med et job – det kalder vi i Code of Care for mere care og mindre mig.

Se filmen; Danni går hjem med et job.


Skive JOBfestival 2019

Den 2.-4. maj 2019 afholdtes JOBfestival i Skive, hvor 40 virksomheder deltog.


En aften i Skive med fokus på det sociale ansvar

Code of Care Skive inviterede virksomhedsledere med partnere til en inspirerende aften med fokus på det sociale ansvar. Virksomhederne skulle her være med til at give alle unge en chance, gennem småjobs. Arrangementet fandt sted hos N.C. Nielsen i Balling, hvor bla. Jacob Haugaard, Peter Nørgaard og Skives borgmester, Peder Christian Kirkegaard, bidrog med aktive argumenter for socialt ansvar.

Et af de større formål med aftenen var ”Hvad skal der til – for at flere unge inkluderes i virksomheder”. Her var debatpanelet klar med argumentationer.