Bog om social ansvarlighed

HEARTCORE BUSINESS: Ny bog med Creativ Company og Code of Care.

book-mockup-new

Heartcore Business handler om at skabe bedre resultater for mennesker, virksomheder og verden omkring ved at tjene et højere formål. Det er et opgør med tanken om, at det at være drevet af noget reelt meningsfuldt er i konflikt med sund forretning. I stedet for bare at blive bedst i verden handler det om at blive bedst for verden. Kort sagt: Heartcore Business handler om at gøre det godt ved at gøre godt.

»Daniel Baun rammer med sin bog Heartcore Business velunderbygget, inspirerende og til tider næsten poetisk essensen af mange menneskers søgen i dag – søgen efter en mening, der er lidt større og rækker lidt videre end os selv.Heartcore Business er en motiverende og inspirerende bog, der forhåbentlig kan skabe en sund refleksion i direktionslokalerne såvel som på individniveau samt give anledning til, at strategier genbesøges med nogle af Daniel Bauns sympatiske fortællinger og spørgsmål i baghovedet.

– Tina Post Aagaard, managementkonsulent og fhv. CEO og partner i AS3 Work & Care.

Forfatterens kommentar:
Der hvor jeg synes at bogen er interessant i Code of Care sammenhæng er, der hvor tanken om ansvarlighed ikke bare er en reaktiv indsats fordi det er en kommunikativ nødvendighed, men i stedet bliver et valg der baserer sig på et ønske om at gøre noget rigtig og vigtigt sammen med viljen til at få det til at hænge sammen med god forretning. Det er præcis den indstilling som verden har brug for på en lang række områder, og det er præcis det hjerte, der ligger bag Code of Care. Faktum er, at det er præcis den indstilling verden har brug for på en lang række områder. Og det interessante er, at man virkelig kan gøre det godt ved at gøre godt, så der er gode argumenter for at skifte hardcore busines ud med heartcore business.

Læs mere på bogens hjemmeside: www.heartcore-business.com

Code of Care-tilbud:
Normalpris: 200 + moms
COC pris: kr. 175 + moms (Promotionkode COC1)
COC tilbud 5 stk. for kr 800 moms (Promotionkode COC5)

Tilbuddet kan kun benyttes via bogens hjemmeside: www.heartcore-business.com eller mail til Daniel@Baun.Co.