before

Peter Nørgaard – den kreative købmand

Når Peter Nørgaard går på scenen og fortæller om hans egne erfaringer med social ansvarlighed, så lytter tilhørerne til en af Danmarks mest erfarne virksomhedsledere. Siden han etablerede virksomheden Creative Company, har det været en del af strategien, at 15% af medarbejderne skal være mennesker med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer i livet.

Du hører historierne om menneskerne bag det store arbejde – de medarbejdere, der dagligt gør en forskel for de udfordrede medarbejdere. Du hører om den stolthed, det giver, at være ansat i en virksomhed, der er længst fremme inden for social ansvarlighed – og som samtidig driver en virksomhed med overskud. Både menneskeligt og finansielt.

Tilhørerne får indsigt i betydningen for virksomheden, samfundet og det enkelte menneske – og bliver inspireret til selv at tage et socialt ansvar i egen virksomhed.

Kontakt os på mail@codeofcare.dk eller ring til udviklingschef Tommy Wølk på mobil 20865030 for at høre mere om mulighederne for et tankevækkende foredrag.