before

Er du ung?

Har du svært ved at komme op om morgenen, eller ved du ikke helt, hvad du vil med dit liv?

Er du mellem 17-24 år, er det svært at passe et arbejde, eller har du måske helt mistet troen på, at du dur til noget? Så er Care for Young måske noget for dig.

Care for Young er et projekt under interesseorganisationen Code of Care, der arbejder på at få flere mennesker med fysiske, psykiske og sociale udfordringer ind på arbejdsmarkedet.

Hos os får du erfaring med arbejdslivet ved at arbejde i vores café i Holstebro, Café Care, og du får tilknytning til det lokale erhvervsliv. Blandt andet får du mulighed for at komme ud i Lynjobs, som er enkeltopgaver, som et lokalt firma har behov for at få løst, og som kan give dig noget erhvervserfaring. Du kan også blive ansat i et Småjob i en virksomhed, hvor du løser småopgaver tilpasset dit niveau. Du får også mulighed for at besøge og opleve nogle af de forskellige uddannelsesmuligheder, der er, her i omegnen.

Vores mission er at klæde dig på til det, der passer til lige præcis dig: Om det så enten er et arbejde eller en uddannelse.

Vores ønske er at give dig troen på, at du også dur til noget. Care for Young adskiller sig fra de fleste andre kommunale tilbud, som du måske er stødt på. Blandt andet fokuserer vi meget på at give dig ro, så du får overskud til at mærke efter, hvad der føles rigtigt for dig.

Vi tror på, at alle mennesker har værdi, og vi tror på, at du er motiveret til et liv fyldt med indhold. Nogle af os skal bare hjælpes lidt i gang.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Care for Young kan tilbyde, og om det er noget for dig? Så giv os et kald, så vi kan arrangere et møde i Café Care.

Vi glæder os til at høre fra dig!