Arrangementer

Code of Care afholder en lang række aktiviteter og arrangementer for at sprede det sociale ansvar.

Bliv inspireret til et event, som vi sammen kan gennemføre i dit område.


Vil du holdes opdateret på Code of Care arrangementer?

De fleste af Code of Cares arrangementer afholdes i samarbejde med vores Task Forces. Læs mere om Code of Care Task Forces her.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan holde dig opdateret på kommende og afholdte arrangementer. Tilmeld dig her.

Du kan også holde dig opdateret ved at følge os på de sociale medier. Her deler vi historier fra vores Task Forces, og hvordan vi arbejder med at tage et socialt ansvar.

Event i Viborg – Håndværker for en Dag
AFHOLDT Code of Care Task Force Viborg inviterede lokale håndværkervirksomheder til at deltage i et helt nyt initiativ - Håndværker for en Dag - hvor håndværkere fra Viborgegnen kunne møde fremtidens arbejdskraft ved at tage unge med i bilen og på byggepladsen.
Læs mere
Event i Struer – Social Pitch
AFHOLDT Code of Care Struer inviterede til et lederarrangement om socialt ansvar i Businesspark Struer, hvor der var korte, inspirerende oplæg og gode debatter om virksomheders socialt ansvar.
Læs mere
Event i Vesthimmerland – Jobdating
AFHOLDT Code of Care Vesthimmerland inviterede til Jobdating i HimmerLands flotte lokaler, hvor der også var plads til en udfordring på golfbanen. Der var inviteret 13 virksomheder fra lokalområdet, repræsentanter fra jobcentret og 28 jobsøgende.
Læs mere
Event i Varde – Middag med Mening
AFHOLDT Code of Care Varde inviterede til Middag med Mening, hvor deltagerne kunne opleve en spændende aften med god mad, musik og sang samt inspirerende oplæg.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Mini Jobmesse
AFHOLDT Code of Care og Jobcenter Fåborg-Midtfyn inviterede alle interesserede til en Mini Jobmesse, hvor der var mulighed for at få en snak om job og uddannelse i Fåborg-Midtfyn Kommune. Det gik over al forventning.
Læs mere
Code of Care InnovationsTræf 2021
AFHOLDT Vi skabte rammerne for et døgn fyldt med inspirerende oplægsholdere, meningsfuld vidensudveksling og debatter mellem erhvervsledere med erfaring i eller er nysgerrighed på – socialt ansvar, bæredygtig adfærd og innovation.
Læs mere
Event i Norddjurs – To Care or Not?
AFHOLDT Code of Care Task Force Norddjurs inviterede til To Care or Not i smukke omgivelser på Sostrup Slot, hvor der var fokus på at skabe jobs til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Skive – Jobfestival 2021
AFHOLDT Skive Jobfestival 2020 blev aflyst, men d. 23. september 2021 kunne teltene endelig åbne for mødet mellem Skiveegnens virksomheder og jobsøgende. Intet mindre end 400 jobs havde virksomhederne med, og der blev lavet aftaler om kaffemøder og jobsamtaler. Tak for i år!
Læs mere
Event i Hedensted – Social Pølsevogn
AFHOLDT Snakken går altid godt foran pølsevognen, og det var ingen undtagelse da Code of Care Hedensted inviterede virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere til Social Pølsevogn, hvor menuen bestod af pølser, brød og en snak om socialt ansvar.
Læs mere
Event i Favrskov – Fra Ledig til Chef
AFHOLDT Code of Care Favrskov inviterede til arrangementet Fra Ledig til Chef i det fri. Virksomhedsledere blev teamet op med andre, som ser værdien i at tage socialt ansvar - og med ledige, som drømmer om et job.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med Mening
AFHOLDT Code of Care Struer inviterede borgmester, Niels Viggo Lynghøj, og medlemmer af Byrådet til Maddyst med Mening. Deltagerne konkurrerede om æren og trofæet i køkkenet, hvor der var god tid til at få en snak om socialt ansvar og småjobs.
Læs mere
Event i Varde – Jobdating i det fri
AFHOLDT Fem virksomheder i Code of Care Varde og Jobcentret havde den 25. august 2021 indbudt jobsøgende til "Jobdating i det fri" i de skønne omgivelser ved NaturKulturVarde.
Læs mere
Event i Vesthimmerland – Find et jobmatch i Vildmarken
AFHOLDT Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, da Code of Care Vesthimmerland og Vesthimmerland Kommune bød velkommen til et vildmarksarrangement i Uhrehøje Plantage ved Farsø.
Læs mere
Event i Varde – Jobdating i det fri
AFHOLDT Jobdating uden loft og omringet af smuk natur. Virksomhedsledere og ledige mødtes under åben himmel for at skabe relationer og tale om jobs, jobsøgning og socialt ansvar i erhvervslivet.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Meet Up i Vildmarken
AFHOLDT Der var naturvejleder, svampejagt og mad over bål – og virksomhedsledere og ledige fik mulighed for at mødes i andre rammer ude i Pipstornskoven uden for Faaborg.
Læs mere
Event i Norddjurs – Social Pitch på Sostrup Slot
AFHOLDT Code of Care Norddjurs inviterede til et inspirerende arrangement om socialt ansvar for virksomhedsledere, med rundvisning på Sostrup Slot og god mad fra grillen.
Læs mere
Event i Favrskov – Social Pitch
AFHOLDT I starten af juni bød Code of Care Favrskov og Favrskov Kommune virksomhedsledere ind til en eftermiddag med korte, interessante pitch og debatter om socialt ansvar i erhvervslivet.
Læs mere
ONLINE EVENT – At være HER – eller ikke at være der
AFHOLDT Den 29. oktober 2020 mødtes vi online - hver for sig - for at blive inspireret til at sprede det meningsfulde formål: at skabe småjob til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet
Læs mere
Event i Norddjurs – Mad med mening
UDSAT Grundet COVID-19 er arrangementet "Mad med mening" i Code of Care Norddjurs udsat på ubestemt tid. "Mad med mening" er skabt for at sparre om jobs. Her mødes deltagerne i øjenhøjde og er lige meget på ”udebane”, om man er arbejdsgiver eller jobsøgende.
Læs mere
JOBbussen
Med JOBbussen giver vi ledige mulighed for at møde en eller flere virksomheder i øjenhøjde – samt øge motivationen og bredden i jobsøgningen. At bidrage med indsigt i virksomheders krav, forventninger og rekrutteringsprocesser.
Læs mere
Event i Favrskov – Fra Ung til Chef
AFHOLDT Code of Care Favrskov afholdte d. 17. september 2020 arrangementet ”Fra Ung til Chef” – et event, hvor Code of Care Favrskov synliggjorde værdiskabelsen ved at rumme udfordrede unge og skabe rammerne for jobsucces.
Læs mere
Benyt Code of Care i dit telt på Folkemødet 2020
AFLYST Vi stiller gerne stifter af Code of Care Peter Nørgaard til rådighed til debat, et oplæg eller lignende
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival 2020
AFLYST Da vi alle er berørte af "Danmark lukker ned" aflyses JOBfestivalen.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med mening
UDSAT Vi viser samfundssind og udskyder eventet Maddyst med mening – vi arbejder på at finde en ny dato hurtigst muligt.
Læs mere
Code of Cares Mangfoldighedspuslespil – kunsten er anledning til forandring
AFHOLDT Den 30.-31. januar 2020 afholdte Code of Care InnovationsTræf på Nr. Vosborg i Vestjylland. Her samlede vi Code of Care Task Forces fra hele landet, udvekslede ideer og tanker og satte action i forhold til at sikre job til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.
Læs mere
Code of Care InnovationTræf 2020
AFHOLDT Code of Care InnovationsTræf 2020 – et døgn fyldt med meningsfuld erfaringsudveksling. Dette års InnovationsTræf bød på inspirerende og debatskabende indlæg fra eksempelvis Professor Steen Hildebrandt, som talte om verdensmålene og det sociale ansvar. Der var også oplæg fra Futuristerne Anne Skaare og Alexandra Krautwald, som satte ord på fremtiden og verdens nye bundlinjer
Læs mere
Event i Thy – Et match i Vildmarken
AFHOLDT Under en teltdug ved Lodbjerg Fyr fredag den 10. januar 2020 var unge ledige og virksomhedsledere fra Thy fredag eftermiddag samlet for at snakke om et muligt småjob. I alt var 35 mennesker, heraf 20 unge, samlet i en rundkreds omkring bålet. En rundkreds, hvor det næsten ikke var til at skelne, hvem der var ledige og hvem, der var virksomhedsledere.
Læs mere
Event i Fredericia – To care or not
AFHOLDT Den 28. november 2019 inviterede Code og Care Fredericia til en inspirerende aften, med musik fra Steffen Brandt. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Viborg – Sammen får vi unge i job
AFHOLDT Den 26. november 2019 inviterede Code of Care Viborg dig til en inspirerende aften, med musik fra Allan Olsen. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge i job eller i uddannelse.
Læs mere
Event i Holstebro – Let’s care together
AFHOLDT Torsdag den 21. november 2019 afholdte Code of Care Kvinde Task Force Holstebro eventet ”Let’s Care Together – et liv udenfor og vejen tilbage igen”.
Læs mere
Event i Hedensted – Arbejdsglæde til alle
AFHOLDT Torsdag den 14. november 2019 inviterede Code of Care Hedensted til en inspirerende og givende aften i det sociale ansvars tegn.
Læs mere
Event i Greve – Let’s Care together
AFHOLDT Den 8. Oktober 2019 inviterede Code of Care Greve til en inspirerende aften, med musik fra Michael og Mathilde Falch, der spillede en fælleskoncert "Reddet af musikken" - deres personlige historie. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge udenfor arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Skive – Middag med mening
AFHOLDT Den 26. september 2019 inviterede Code of Care Skive til en givende og inspirerende "Middag med mening". Code of Care Skive ville skabe succes ved at give alle chancen.
Læs mere
Event i Struer – Golf speeddating
AFHOLDT Den 20. september 2019 blev der slået et slag for det sociale ansvar, hvor Code of Care Struer afholdte speeddating mellem virksomhedsledere og jobsøgende. Efter en vellykket dag på golfbanen, fik flere jobsøgende booket tid til en uddybende samtale.
Læs mere
Event i Silkeborg – Åbning af Rummelig Uge
AFHOLDT Tirsdag den 10. September 2019 afholdte Code of Care og Silkeborg Kommune arrangement i forbindelse med åbningen af Rummelig Uge. Det blev en inspirerende aften med foredrag, musik og god mad.
Læs mere
Folkemødet 2019 – Tak fra Code of Care
AFHOLDT Folkemødet 2019 var en succes. Code of Care vil takke alle jer som besøgte vores debattelt på Folkemødet – og især de inspirerende debattører, som sikrede en livlig meningsudveksling og løsningsorienterede samtaler. 
Folkemødet satte besøgsrekord, og det samme gjorde Code of Cares debattelt, hvor verden for alvor blev vendt på hovedet og virksomhedernes sociale ansvar diskuteret. 
Læs mere
Folkemødet 2019 – debatprogram
Her kan du læse vores debatprogram for Folkemødet 2019.
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival
AFHOLDT Skive JOBfestival - Teltet var fyldt og her var mange interessante samtaler mellem virksomheder og jobkandidater.
Læs mere
Event i Hedensted – Golf og netværk
AFHOLDT Code of Care - Task Force Hedensted scorede hole-in-one i forhold til, hvordan det sociale ansvar kunne give en bedre mening i virksomhederne.
Læs mere
Event i Struer – med Task Force Struer
AFHOLDT Code of Care - Task Force Struer inviterede til en inspirerende aften - Social Showtime - med musik, mad og overraskelser. Her kom sanger Steffen Brandt og gav os et kærligt ord med på vejen.

I fællesskab skabte vi 54 jobåbninger.
Læs mere
Event i Holstebro – Job & Modeshow
AFHOLDT Klæder skaber glæder - Code of Care, Kvinde Task Force afholdte i samarbejde med Kvinder Danner Netværk, "Job & Modeshow" for over 160 kvinder i Holstebro Kommune den 10. april 2019.
Læs mere
Event i Skive – Fokus på det sociale ansvar
AFHOLDT Code of Care Skive inviterede virksomhedsledere med partnere til en inspirerende aften med fokus på det sociale ansvar. Virksomhederne skulle her være med til at give alle unge en chance, gennem småjobs. Arrangementet fandt sted hos N.C. Nielsen i Balling, hvor bla. Jacob Haugaard, Peter Nørgaard og Skives borgmester, Peder Christian Kirkegaard, bidrog med aktive argumenter for socialt ansvar.
Læs mere
Temaeftermiddag – Virksomheder med to-sprogede medarbejdere
AFHOLDT Netværkslokomotivet indbød i samarbejde med VUC Holstebro, AOF MIDT og Sprogcenter Holstebro til temaeftermiddag i februar 2018.

Læs dagsordenen her og find inspiration til jeres temaaften her.
Læs mere
Event i Hedensted – Let’s Care together
AFHOLDT Task Force Hedensted inviterede til en inspirerende aften omkring rummelighed i virksomhederne.

Her kan du læse programmet for den inspirerende og givende aften.
Læs mere
Event i Silkeborg – To Care or Not
AFHOLDT Silkeborg Jobcenter havde brug for nye åbninger til iværksættelse af småjobs til ledige. Der var fokus på, hvad rummelighed kunne gøre for virksomhedens bundlinje, for medarbejderne og ikke mindst for den nye ansatte.

Læs mere
Event i Løsning – Regionalt træf omkring socialt ansvar
AFHOLDT Denne inspirerende aften var i samarbejde med virksomheder og jobcentre i Region Midtjylland.
En række virksomheder i vores Task Forces har arbejdet med det sociale ansvar, skabt erfaringer og resultater.

Det regionale træf satte fokus på "hvad der virker/hvad der ikke virker".
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
AFHOLDT En flok erhvervsledere, som mødtes i Task Force Viborg, ville i samarbejde med Viborg Jobcenter, finde muligheder for 20 unge autister.

Derfor inviterede de til en inspirerende aften, i mulighedernes og alvorens tegn blandet med inspiration.
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
AFHOLDT Code of Care inviterede til inspirationsaften i Viborg med foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration. Deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Find os sammen med LIGEVÆRD
AFHOLDT Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017. I 2017 stod 543.000 mennesker uden for arbejdsmarkedet af psykiske, fysiske eller sociale årsager. Vi ønskede at debattere muligheden for – og skabe action på – at få disse mennesker tilbage til arbejdsmarkedet.
Derfor tilbød vi i at indgå i samarbejde med organisationer om at sætte fokus på virksomhedernes ansvar for at rumme disse udfordrede mennesker.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Mød LIGEVÆRD
AFHOLDT Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017

Læs her meget mere om, hvad vi debatterede og satte action på.
Læs mere
Event i Slagelse – Koncert med Michael Falch
AFHOLDT Jobcenter Slagelse og Code of Care inviterede til en inspirerende aften i mulighedernes og alvorens tegn.

Læs mere
Event i Hedensted – Grib fremtiden, En omvendt messe
AFHOLDT Code of Care Hedensted inviterede til “omvendt” jobmesse og flere end 130 arbejdsløse forlod denne fremragende messe med en aftale om deltidsjob eller jobsamtale.
Læs mere
Event i Holstebro – Care for Young Talent Award
AFHOLDT Vi fejrede socialt ansvar og de dygtigste aktører inden for dette i Holstebro d. 6. april 2016 - Holstebro Talent Award show 2016.
Læs mere
Event i Odense – To Care or Not
AFHOLDT Den sociale tankegang i virksomhederne.
Code of Care og Psyk Info inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Event i Holstebro – To Care or Not
AFHOLDT Fokus på at give de unge en chance!

Vi inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
CSR+D – et EU-projekt
Code of Care deltager i et europæisk projekt kaldet “CSR plus the missing D"

Det generelle mål for ”CSR plus the missing D”-projektet er at forbedre kompetencer og praktiske redskaber for CSR-managers og andre interessenter inden for beskæftigelsesområdet. Fokus er at involvere flere mennesker med handicaps, så de får fast tilknytning til arbejdsmarkedet.
Læs mere
Task Force opstart
Code of Care arbejder for, at flere trives og færre sorteres fra på danske arbejdspladser.

Du inviteres hermed til at starte en Code of Care Task Force i dit område.
Læs mere