Arrangementer

Code of Care afholder en lang række aktiviteter for at sprede det sociale ansvar.
Bliv inspireret til et event, som vi sammen kan gennemføre i dit område.

Event i Hedensted – Arbejdsglæde til alle
Torsdag den 14. November 2019 inviterer Code of Care Hedensted til en inspirerende og givende aften med Peter Mygind.
Læs mere
Event i Holstebro – “Let’s care together”
Torsdag d. 21. november 2019 inviteres du og dine ledere til en inspirerende og givende aften. Aftenens program indeholder bl.a. oplæg til, hvordan vi skaber jobs til kvinder med anden etnisk baggrund. Derudover får vi besøg af komikeren Jacob Haugaard med foredraget "Mit liv udenfor og vejen tilbage".
Læs mere
Event i Vestjylland – Code of Care InnovationsTræf
Den 30.-31. januar 2020 - Kom og få inspiration til din virksomheds sociale ansvar. Vi samler Code of Care Task Forces fra hele landet og udveksler ideer og tanker - samt sætter action i forhold til at sikre job til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.
Stedet er herregården Nr. Vosborg i Vestjylland.
Læs mere
Event i Greve – Let’s Care together
Den 8. Oktober 2019 inviterer Code og Care Greve dig til en inspirerende aften, med musik fra Michael og Mathilde Falch, der spiller en fælleskoncert "Reddet af musikken" - som er deres personlige historie. Programmet byder på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge, der står uden for arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Skive – Middag med mening
Den 26. september 2019 inviterede Code of Care Skive til en givende og inspirerende "Middag med mening". Code of Care Skive ville skabe succes ved at give alle chancen.
Læs mere
Event i Struer – Golf speeddating
Den 20. september 2019 blev der slået et slag for det sociale ansvar, hvor Code of Care Struer afholdte speeddating mellem virksomhedsledere og jobsøgende. Efter en vellykket dag på golfbanen, fik flere jobsøgende booket tid til en uddybende samtale.
Læs mere
Event i Silkeborg – Åbning af Rummelig Uge
Tirsdag den 10. September 2019 afholdte Code of Care og Silkeborg Kommune arrangement i forbindelse med åbningen af Rummelig Uge. Det blev en inspirerende aften med foredrag, musik og god mad.
Læs mere
Folkemødet 2019 – Tak fra Code of Care
Folkemødet 2019 var en succes. Code of Care vil takke alle jer som besøgte vores debattelt på Folkemødet – og især de inspirerende debattører, som sikrede en livlig meningsudveksling og løsningsorienterede samtaler. 
Folkemødet satte besøgsrekord, og det samme gjorde Code of Cares debattelt, hvor verden for alvor blev vendt på hovedet og virksomhedernes sociale ansvar diskuteret. 
Læs mere
Folkemødet 2019 – debatprogram
Her kan du læse vores debatprogram for Folkemødet 2019.
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival
Skive JOBfestival - Teltet var fyldt og her var mange interessante samtaler mellem virksomheder og jobkandidater.
Læs mere
Event i Hedensted – Golf og netværk
Code of Care - Task Force Hedensted scorede hole-in-one i forhold til, hvordan det sociale ansvar kunne give en bedre mening i virksomhederne.
Læs mere
Event i Struer – med Task Force Struer
Code of Care - Task Force Struer inviterede til en inspirerende aften - Social Showtime - med musik, mad og overraskelser. Her kom sanger Steffen Brandt og gav os et kærligt ord med på vejen.

I fællesskab skabte vi 54 jobåbninger.
Læs mere
Event i Holstebro – Job & Modeshow
Klæder skaber glæder - Code of Care, Kvinde Task Force afholdte i samarbejde med Kvinder Danner Netværk, "Job & Modeshow" for over 160 kvinder i Holstebro Kommune den 10. april 2019.
Læs mere
Event i Skive – Fokus på det sociale ansvar
Code of Care Skive inviterede virksomhedsledere med partnere til en inspirerende aften med fokus på det sociale ansvar. Virksomhederne skulle her være med til at give alle unge en chance, gennem småjobs. Arrangementet fandt sted hos N.C. Nielsen i Balling, hvor bla. Jacob Haugaard, Peter Nørgaard og Skives borgmester, Peder Christian Kirkegaard, bidrog med aktive argumenter for socialt ansvar.
Læs mere
Temaeftermiddag – Virksomheder med to-sprogede medarbejdere
Netværkslokomotivet indbød i samarbejde med VUC Holstebro, AOF MIDT og Sprogcenter Holstebro til temaeftermiddag i februar 2018.

Læs dagsordenen her og find inspiration til jeres temaaften her.
Læs mere
Event i Hedensted – Let’s Care together
Task Force Hedensted inviterede til en inspirerende aften omkring rummelighed i virksomhederne.

Her kan du læse programmet for den inspirerende og givende aften.
Læs mere
Event i Silkeborg – To Care or Not
Silkeborg Jobcenter havde brug for nye åbninger til iværksættelse af småjobs til ledige. Der var fokus på, hvad rummelighed kunne gøre for virksomhedens bundlinje, for medarbejderne og ikke mindst for den nye ansatte.

Læs mere
Event i Løsning – Regionalt træf omkring socialt ansvar
Denne inspirerende aften var i samarbejde med virksomheder og jobcentre i Region Midtjylland.
En række virksomheder i Task Forces har arbejdet med det sociale ansvar - og erfaret - og skabt resultater.

Det regionale træf satte fokus på "hvad der virker/hvad der ikke virker"
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
En flok erhvervsledere, som mødtes i Task Force Viborg, ville i samarbejde med Viborg Jobcenter, finde muligheder for 20 unge autister.

Derfor inviterede de til en inspirerende aften, i mulighedernes og alvorens tegn blandet med inspiration.
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
Code of Care inviterede til inspirationsaften i Viborg med foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration. Deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Find os sammen med LIGEVÆRD
Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017. I 2017 stod 543.000 mennesker uden for arbejdsmarkedet af psykiske, fysiske eller sociale årsager. Vi ønskede at debattere muligheden for – og skabe action på – at få disse mennesker tilbage til arbejdsmarkedet.
Derfor tilbød vi i at indgå i samarbejde med organisationer om at sætte fokus på virksomhedernes ansvar for at rumme disse udfordrede mennesker.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Mød LIGEVÆRD
Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017

Læs her meget mere om, hvad vi debatterede og satte action på.
Læs mere
Event i Slagelse – Koncert med Michael Falch
Jobcenter Slagelse og Code of Care inviterede til en inspirerende aften i mulighedernes og alvorens tegn.

Læs mere
Event i Hedensted – Grib fremtiden, En omvendt messe
Code of Care Hedensted inviterede til “omvendt” jobmesse og flere end 130 arbejdsløse forlod denne fremragende messe med en aftale om deltidsjob eller jobsamtale.
Læs mere
Event i Holstebro – Care for Young Talent Award
Vi fejrede socialt ansvar og de dygtigste aktører inden for dette i Holstebro d. 6. april 2016 - Holstebro Talent Award show 2016.
Læs mere
Event i Odense – To Care or Not
Den sociale tankegang i virksomhederne.
Code of Care og Psyk Info inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Event i Holstebro – To Care or Not
Fokus på at give de unge en chance!

Vi inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
CSR+D – et EU-projekt
Code of Care deltager i europæisk projekt kaldet “CSR plus the missing D"

Det generelle mål for ”CSR plus the missing D”-projektet er at forbedre kompetencer og praktiske redskaber for CSR-managers og andre interessenter inden for beskæftigelsesområdet. Fokus er at involvere flere mennesker med handicaps, så de får fast tilknytning til arbejdsmarkedet.
Læs mere
Task Force opstart
Code of Care arbejder for, at flere trives og færre sorteres fra på danske arbejdspladser.

Du inviteres hermed til at starte en Code of Care Task Force i dit område.
Læs mere