Arrangementer

Code of Care afholder en lang række aktiviteter og arrangementer for at sprede det sociale ansvar.

Bliv inspireret til et event, som vi sammen kan gennemføre i dit område.


Vil du holdes opdateret på Code of Care arrangementer?

De fleste af Code of Cares arrangementer afholdes i samarbejde med vores Task Forces. Læs mere om Code of Care Task Forces her.

Vi sender nyhedsmail ud et par gange om måneden, hvor du kan holde dig opdateret på kommende og afholdte arrangementer. Tilmeld dig her.

Du kan også holde dig opdateret ved at følge os på de sociale medier. Her deler vi historier fra vores Task Forces, og hvordan vi arbejder med at tage et socialt ansvar.

Event i Slagelse – Racket Club & Code of Care Slagelse inviterer til turnering
AFHOLDT Racket Club og Code of Care Slagelse inviterede til Padel turnering d. 19. juni. De deltagenede oplevede en livlig atmosfære og konkurrerede mod andre lokale virksomhedsledere.
Læs mere
Event i Struer – Drømmejob for en Dag
AFHOLDT Drømmejob for en Dag var et initiativ fra Code of Care Task Force Struer og arrangeret i samarbejde med Jobcenter Struer og Virksomhedsservice, hvor ledige afprøvede deres drømmejob for en dag.
Læs mere
Event i Viborg – JobDialog i naturen
AFHOLDT Virksomhederne i Code of Care Task Force Viborg gentog succesen med JobDialog i Naturen torsdag d. 30. maj.
Læs mere
Event i Varde – Maddyst med Nikolaj Kirk
AFHOLDT Code of Care Varde inviterede d. 13. maj til Lam eller lemminger - en maddyst mellem virksomhedsledere og Udvalget for Arbejdsmarked og Integration i Varde Kommune.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Fremtidens arbejdsmarked
AFHOLDT Anne Skare Nielsen gav os mulighed for at se ind i Fremtidens Arbejdsmarked på en spændende og inspirerende aften d. 7. maj 2024.
Læs mere
Event i Holstebro – Foredrag med Emilie Rath
AFHOLDT Café Care afholdte d. 8. marts 2024 foredrag med Emilie Rath, som er Danmarks første og eneste kvindelige formel 1 mekaniker. Det blev en spændende oplevelse for de fremmødte.
Læs mere
Event i Viborg – Unge på Spring
AFHOLDT Den 6. marts 2024 afholdte Code of Care Viborg "Unge på Spring", hvor flere unge kom på virksomhedsbesøg i virksomheder fra Task Forcen.
Læs mere
Event i Varde – Gå med Varde
I GANG Code of Care Varde inviterede til opstart på "Gå med Varde" den 6. marts. Over 10 uger går vi ture med unge mennesker, der har brug for en hånd i ryggen til at komme i gang med arbejdslivet.
Læs mere
Event i Greve – Sparringsdag 2
AFHOLDT Når et job er det, man ønsker sig allermest i julegave, så kan det som jobsøgende borger i Greve Kommune godt betale sig at møde op i Bilka Waves en frostkold morgen for at møde en flok virksomhedsledere med (jule)hjertet på rette sted til en sparring og snak om jobmuligheder.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med Mening
AFHOLDT D. 16. november afholdt Code of Care Struer Maddyst med Mening, hvor virksomhedsledere mødte byrådspolitikere. Vi lavede en lækker 3 retters menu sammen med en kok og talte om socialt ansvar.
Læs mere
Event i Sønderborg – Middag med Mening
AFHOLDT Den 9. november afholdte Code of Care Sønderborg Middag med Mening, hvor formålet var at skabe småjob til ledige og udsatte i Sønderborg området. Det blev en dejlig aften i selskab med blandt andre Peter Nørgaard og Mathilde Falch.
Læs mere
Event i Ishøj – To Care or Not
AFHOLDT Task Force Ishøj inviterede d. 2. november 2023 fra kl. 17-21 til To Care or Not, hvor vi hørte Mathilde Falch spille og fortælle. Michael Brautsch talte om "Kunsten at få mennesker til at flyve". En fantastisk aften i samarbejde med ambassadørerne fra Ishøj.
Læs mere
Event i Viborg – En Dag i Drømmejobbet
AFHOLDT Med stor hjælp fra virksomhederne i Code of Care Task Force Viborg fandt vi i fællesskab lokale virksomheder, der kunne matche jobdrømmene for de unge deltagere d. 31. oktober 2023.
Læs mere
Event i Sønderborg – Fra Ledig til Chef
AFHOLDT Den 5. oktober satte vi fokus på at sikre fremtidens arbejdskraft og gav en hjælpende hånd til en jobsøgende fra boligområdet.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Care med Mening 2
AFHOLDT Code of Care Faaborg-Midtfyn inviterede til en kulinarisk oplevelse. Vi blev inspireret til at udvikle en pårørende politik og oplevede et bevægende musikalsk indslag fra Mathilde Falch onsdag den 4. oktober 2023 kl. 16.30-20.30.
Læs mere
Event i Viborg – Job-dialog i naturen
AFHOLDT Torsdag d. 28. september 2023 inviterede virksomhederne i Task Force Viborg til Job-dialog i Naturen.
Læs mere
Event i Greve – Sparringsdag
AFHOLDT Task Force Greve inviterede d. 25. september 2023 fra kl. 11-13 til Sparringsdag, hvor vi ønskede at spare om at dække behovet for manglende arbejdskraft.
Læs mere
Oplæg i Silkeborg – Job, Trivsel og ADHD for ansatte, arbejdsgivere og ledere
AFHOLDT Tirsdag d. 19. september holdt Peter Nørgaard oplæg hos ADHD foreningen i Silkeborg Medborgerhus. Aftenens emne var trivsel på arbejdspladsen.
Læs mere
Event i Ishøj – Den Sociale Dialogkage
AFHOLDT En række virksomhedsledere i Code of Care Ishøj inviterede potentielle nye ambassadører i Task Forcen til et inspirerende arrangement med oplæg, debat, netværk og KAGE d. 14. september 2023.
Læs mere
Event i Varde – Jobdating I Naturen
AFHOLDT Jobdating uden loft og omringet af smuk natur. Virksomhedsledere og ledige mødtes under åben himmel d. 5. september 2023 for at skabe relationer og tale om jobs, jobsøgning og socialt ansvar i erhvervslivet.
Læs mere
Event i Ishøj – Fra Ledig til Chef
AFHOLDT En række virksomhedsledere i Code of Care Ishøj inviterede ledige med til et inspirerende arrangement, hvor vi ville sikre fremtidens arbejdskraft og give en hjælpende hånd til en jobsøgende.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Digital markedsføring af din virksomhed
AFHOLDT Den 12. juni fra 10-12 havde vi i Code of Care Coffee Club en spændende gæst, Carsten Clausen, som har en baggrund som marketingschef, selvstændig og marketingskonsulent. Han var til stede for at besvare spørgsmål om alt inden for digital marketing, især betalt annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok og Google.
Læs mere
Event i Holstebro – PICNIC for ALLE og især for virksomhedsledere og mentorer
AFHOLDT Picnic FOR ALLE var en kæmpe succes med rigtig mange gæster en dejlig sommeraften til Open By Night i Holstebro d. 2/6-23. Care for Young inviterede sammen med gågadens butikker byens borgere til opdækket bord ved Storebro langs Storå i Holstebros bymidte. Alle var velkomne til at deltage og få en plads ved bordet - og det blev udnyttet til fulde. Tak for en dejlig aften!
Læs mere
Event i Hedensted – Fra Ung til Chef
AFHOLDT Unge mødte chefer i Hedensted d. 31/5-23 fra 16-19. Vi sparrede om jobdrømmen, og hvad der skal til for at komme ind i arbejdsfællesskabet. Fra Ung til Chef - i eget liv.
Læs mere
Event i Varde – Fremtidens arbejdsmarked
AFHOLDT Code of Care Varde inviterede til et inspirerende og provokerende show med fremtidsforsker Anne Skare den 23. maj. Emnet var Fremtidens Arbejdsmarked og dets nye spilleregler.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Vær klar til at mødes med din bank
AFHOLDT Den 22. maj fra 10-12 havde vi besøg af Peter Pasgaard fra Startvækst Holstebro i Code of Care Coffee Club.
Læs mere
Event i Struer – Den Sociale Pølsevogn
AFHOLDT Code of Care Struer inviterede d. 11. maj kl. 14:30-17:00 til Den Sociale Pølsevogn - en inspirerende eftermiddag med oplæg, debat og netværk.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Visuel markedsføring af produkter og services
AFHOLDT Denne gang havde vi besøg af en visuelt tænkende gæst, journalist Louise Boo, som selv har gået hele vejen som iværksætter. Hun fortalte om, hvordan du får din virksomhed ud over rampen og i rampelyset ved at benytte video og fotografi til storytelling.
Læs mere
Event i Sønderborg – Fra Ledig til Chef
AFHOLDT Den 27. april satte vi fokus på sikre fremtidens arbejdskraft og gav en hjælpende hånd til en jobsøgende fra boligområdet.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Pitch om efteruddannelse
AFHOLDT Den 26. april 2023 var Code of Care Faaborg-Midtfyn på besøg hos Skako, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg. Formålet med mødet var at snakke opkvalificering af medarbejdere i lokale virksomheder for at imødekomme øgede kvalifikationskrav.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK hvordan vil banken høre dit pitch – og finansiere din virksomhed?
AFHOLDT Mandag den 24. april kom Heinrich Krarup Dalager forbi Code of Care Coffee Club. Heinrich Krarup Dalager er Growth Advisor i Danske Bank og har stor erfaring med start-ups.
Læs mere
Event i Holstebro – SYNG, SNAK OG SPIS
AFHOLDT Vi sang sange fra Højskolesangbogen, vi snakkede, vi spiste lækker mad, vi sang igen og nød det gode selskab. En super hyggelig aften på Café Care med fællessang og spisning.
Læs mere
Event i Favrskov – Nak Og Æd En Jobdrøm
AFHOLDT Vi fangede ikke én eneste fisk, men til gengæld fik virksomhedsledere og jobsøgende alt muligt andet på krogen til Code of Care Task Force Favrskovs arrangement Nak & Æd en Jobdrøm.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Prissætning
AFHOLDT Tirsdag den 11. april fra kl. 10-12 er der sparring i forhold til pris, mersalg, fakturering og rykkere. Lise von Seelen og andre med mange års erfaring vil give dig tips og tricks – og alle kan bidrage til hinanden med spørgsmål og svar.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Storytelling
AFHOLDT Mandag den 27. marts fra kl. 10-12 kiggede Per Tornvig fra Superego forbi og gav tips og tricks til virksomheders Storytelling.
Læs mere
Event i Vesthimmerland – Morgenkaffe om opkvalificering
AFHOLDT Code of Care Vesthimmerland inviterede til morgenkaffe for ambassadørerne i Task Force Vesthimmerland d. 21. marts 2023. Vi snakkede om opkvalificering af medarbejdere i lokale virksomheder.
Læs mere
Event i Viborg – Gå jobdrømmen i møde Challengeday
AFHOLDT Succesen var ikke til at tage fejl af, da unge jobsøgende og virksomhedsledere fra Code of Care Task Force Viborg gik jobdrømmen helt i mål. Læs med her og se flere fotos fra Challenge Day.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Kundemødet
AFHOLDT Mandag den 13. marts fra kl. 10-12 var der sparring med Lise von Seelen omkring ”elevatortale”/ pitch.
Læs mere
Event i Norddjurs – Håndværker for en dag
AFHOLDT I forbindelse med øget virksomhedsrettet fokus på erhvervsuddannelser inviterede Code of Care Norddjurs d. 8. marts 2023 fra 7.30-15.00 lokale virksomheder til at deltage i et nyt initiativ, hvor fremtidens arbejdskraft kom på virksomhedsbesøg.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Prioritering af opgaver, kalender og pipeline
AFHOLDT Tirsdag d. 28. februar havde Code of Care Coffee Club besøg af Lise von Seelen til ERFATALK i Café Care.
Læs mere
Event i Holstebro – ERFATALK Kundestrøm
AFHOLDT Mandag d. 20. februar kiggede Lise von Seelen forbi til ERFATALK i Café Care.
Læs mere
Event i Varde – Morgenmøde
AFHOLDT Code of Care Varde inviterede til morgenkaffe for ambassadørerne i Task Force Varde d. 22. februar 2023. Vi snakkede om opkvalificering af medarbejdere i lokale virksomheder.
Læs mere
Event i Varde – Morgenkaffe med kommende ambassadører
AFHOLDT Code of Care Varde inviterede til morgenkaffe for 8 mulige nye ambassadører i Task Force Varde d. 7. februar 2023.
Læs mere
Event i Holstebro – Code of Care Coffee Club
AFHOLDT D. 30. januar 2023 åbnede Code of Care op for et nyt tiltag - CCCC - Code of Care Coffee Club. Her kan du i hyggelige café omgivelser have en kontorplads med mening.
Læs mere
Event i Norddjurs – Nytårskur
AFHOLDT Code of Care Norddjurs inviterede til NYTÅRSKUR i Rådhussalen på Rådhuset i Grenå d. 24/1-23 fra 16.00-18.30.
Læs mere
Event i Holstebro – Samtale Café
AFHOLDT Café Care afholdte Samtale Café for de unge i Holstebro, hvor det blev snakket, hygget og netværket.
Læs mere
Event i Holstebro – Høstfest
AFHOLDT Høstfesten blev afholdt d. 27. oktober på gården hos Hestbjerg Økologi, hvor vi skulle se deres bæredygtige landbrug og smage deres skønne råvarer til en middag med mening.
Læs mere
Event i Varde – JOBmatch i Pølsevognen
AFHOLDT Der var åbent i Pølsevognen med hotdogs og Cocio, da jobsøgende mødte virksomhedsledere til en snak om jobmuligheder.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med Mening
AFHOLDT Hvad sker der, når du samler nogle byrådspolitikere, nogle virksomhedsledere og nogle jobcentre medarbejdere i et skolekøkken, hvor de sammen skal lave en tre retters menu ledet af en kok?
Læs mere
Event i Vemb – InnovationsTræf 2022
AFHOLDT Når virksomhedsledere, organisationer og jobcentre mødes til et døgn i det sociale ansvars tegn og inspirerer hinanden, så opstår engagement og action i forhold til at sikre, at endnu flere virksomheder ser værdien af at ansætte mennesker med udfordringer i livet.
Læs mere
Event i Favrskov – Mad med Mening
AFHOLDT Code of Care Favrskov inviterede til fyraftensmøde for virksomhedsledere og ledige til Mad med Mening i Hadsten Skoles Skolekøkken d. 6. oktober 2022.
Læs mere
Event i Viborg – VILD-MADs-MØDE
AFHOLDT September-solen skinnede over Naturskolen Undallslund, da Code of Care Task Force Viborg inviterede til VILD-MADs-MØDE d. 15. september. 12 lokale virksomhedsledere og 17 unge mødtes til urte-samletur, madlavning over bål og fællesspisning.
Læs mere
Event i Faaborg – Middag med Mening
AFHOLDT Vi spiste lækker middag, hørte Steffen Brandt spille og blev inspireret til at tage socialt ansvar, da Code of Care Faaborg-Midtfyn inviterede til Middag med Mening på Restaurant Klinten den 19. maj.
Læs mere
Event i Favrskov – Fuld fart på
AFHOLDT Task Force Favrskov gassede op i elbilerne hos Junget A/S i Søften, og bød på en aften med gode historier, netværk og meget mere.
Læs mere
Event i København – Christiansborg
AFHOLDT Det blev en dag fyldt med engagement, gode debatter og masser af snak om socialt ansvar, da Code of Care indtog Borgen.
Læs mere
Event i Hedensted – To Care or Not
AFHOLDT 110 fremmødte publikummer blev inspireret til at tage socialt ansvar, da Code of Care Hedensted inviterede virksomhedsledere til To Care or Not. Og der blev skabt 39 jobs!
Læs mere
Event i Greve – Verdensmål – dit mål?
AFHOLDT Code of Care Greve inviterede virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere til fyraftensmøde i Greve, hvor man kunne få konkret og brugbar inspiration til at implementere verdensmålene i ens egen virksomhed.
Læs mere
Event i Viborg – Håndværker for en Dag
AFHOLDT Code of Care Task Force Viborg inviterede lokale håndværkervirksomheder til at deltage i et helt nyt initiativ - Håndværker for en Dag - hvor håndværkere fra Viborgegnen kunne møde fremtidens arbejdskraft ved at tage unge med i bilen og på byggepladsen.
Læs mere
Event i Struer – Social Pitch
AFHOLDT Code of Care Struer inviterede til et lederarrangement om socialt ansvar i Businesspark Struer, hvor der var korte, inspirerende oplæg og gode debatter om virksomheders socialt ansvar.
Læs mere
Event i Vesthimmerland – Jobdating
AFHOLDT Code of Care Vesthimmerland inviterede til Jobdating i HimmerLands flotte lokaler, hvor der også var plads til en udfordring på golfbanen. Der var inviteret 13 virksomheder fra lokalområdet, repræsentanter fra jobcentret og 28 jobsøgende.
Læs mere
Event i Varde – Middag med Mening
AFHOLDT Code of Care Varde inviterede til Middag med Mening, hvor deltagerne kunne opleve en spændende aften med god mad, musik og sang samt inspirerende oplæg.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Mini Jobmesse
AFHOLDT Code of Care og Jobcenter Fåborg-Midtfyn inviterede alle interesserede til en Mini Jobmesse, hvor der var mulighed for at få en snak om job og uddannelse i Fåborg-Midtfyn Kommune. Det gik over al forventning.
Læs mere
Code of Care InnovationsTræf 2021
AFHOLDT Vi skabte rammerne for et døgn fyldt med inspirerende oplægsholdere, meningsfuld vidensudveksling og debatter mellem erhvervsledere med erfaring i eller er nysgerrighed på – socialt ansvar, bæredygtig adfærd og innovation.
Læs mere
Event i Norddjurs – To Care or Not?
AFHOLDT Code of Care Task Force Norddjurs inviterede til To Care or Not i smukke omgivelser på Sostrup Slot, hvor der var fokus på at skabe jobs til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Skive – Jobfestival 2021
AFHOLDT Skive Jobfestival 2020 blev aflyst, men d. 23. september 2021 kunne teltene endelig åbne for mødet mellem Skiveegnens virksomheder og jobsøgende. Intet mindre end 400 jobs havde virksomhederne med, og der blev lavet aftaler om kaffemøder og jobsamtaler. Tak for i år!
Læs mere
Event i Hedensted – Social Pølsevogn
AFHOLDT Snakken går altid godt foran pølsevognen, og det var ingen undtagelse da Code of Care Hedensted inviterede virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere til Social Pølsevogn, hvor menuen bestod af pølser, brød og en snak om socialt ansvar.
Læs mere
Event i Favrskov – Fra Ledig til Chef
AFHOLDT Code of Care Favrskov inviterede til arrangementet Fra Ledig til Chef i det fri. Virksomhedsledere blev teamet op med andre, som ser værdien i at tage socialt ansvar - og med ledige, som drømmer om et job.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med Mening
AFHOLDT Code of Care Struer inviterede borgmester, Niels Viggo Lynghøj, og medlemmer af Byrådet til Maddyst med Mening. Deltagerne konkurrerede om æren og trofæet i køkkenet, hvor der var god tid til at få en snak om socialt ansvar og småjobs.
Læs mere
Event i Varde – Jobdating i det fri
AFHOLDT Fem virksomheder i Code of Care Varde og Jobcentret havde den 25. august 2021 indbudt jobsøgende til "Jobdating i det fri" i de skønne omgivelser ved NaturKulturVarde.
Læs mere
Event i Vesthimmerland – Find et jobmatch i Vildmarken
AFHOLDT Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, da Code of Care Vesthimmerland og Vesthimmerland Kommune bød velkommen til et vildmarksarrangement i Uhrehøje Plantage ved Farsø.
Læs mere
Event i Varde – Jobdating i det fri
AFHOLDT Jobdating uden loft og omringet af smuk natur. Virksomhedsledere og ledige mødtes under åben himmel for at skabe relationer og tale om jobs, jobsøgning og socialt ansvar i erhvervslivet.
Læs mere
Event i Faaborg-Midtfyn – Meet Up i Vildmarken
AFHOLDT Der var naturvejleder, svampejagt og mad over bål – og virksomhedsledere og ledige fik mulighed for at mødes i andre rammer ude i Pipstornskoven uden for Faaborg.
Læs mere
Event i Norddjurs – Social Pitch på Sostrup Slot
AFHOLDT Code of Care Norddjurs inviterede til et inspirerende arrangement om socialt ansvar for virksomhedsledere, med rundvisning på Sostrup Slot og god mad fra grillen.
Læs mere
Event i Favrskov – Social Pitch
AFHOLDT I starten af juni bød Code of Care Favrskov og Favrskov Kommune virksomhedsledere ind til en eftermiddag med korte, interessante pitch og debatter om socialt ansvar i erhvervslivet.
Læs mere
ONLINE EVENT – At være HER – eller ikke at være der
AFHOLDT Den 29. oktober 2020 mødtes vi online - hver for sig - for at blive inspireret til at sprede det meningsfulde formål: at skabe småjob til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet
Læs mere
Event i Norddjurs – Mad med mening
UDSAT Grundet COVID-19 er arrangementet "Mad med mening" i Code of Care Norddjurs udsat på ubestemt tid. "Mad med mening" er skabt for at sparre om jobs. Her mødes deltagerne i øjenhøjde og er lige meget på ”udebane”, om man er arbejdsgiver eller jobsøgende.
Læs mere
JOBbussen
Med JOBbussen giver vi ledige mulighed for at møde en eller flere virksomheder i øjenhøjde – samt øge motivationen og bredden i jobsøgningen. At bidrage med indsigt i virksomheders krav, forventninger og rekrutteringsprocesser.
Læs mere
Event i Favrskov – Fra Ung til Chef
AFHOLDT Code of Care Favrskov afholdte d. 17. september 2020 arrangementet ”Fra Ung til Chef” – et event, hvor Code of Care Favrskov synliggjorde værdiskabelsen ved at rumme udfordrede unge og skabe rammerne for jobsucces.
Læs mere
Benyt Code of Care i dit telt på Folkemødet 2020
AFLYST Vi stiller gerne stifter af Code of Care Peter Nørgaard til rådighed til debat, et oplæg eller lignende
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival 2020
AFLYST Da vi alle er berørte af "Danmark lukker ned" aflyses JOBfestivalen.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med mening
UDSAT Vi viser samfundssind og udskyder eventet Maddyst med mening – vi arbejder på at finde en ny dato hurtigst muligt.
Læs mere
Code of Cares Mangfoldighedspuslespil – kunsten er anledning til forandring
AFHOLDT Den 30.-31. januar 2020 afholdte Code of Care InnovationsTræf på Nr. Vosborg i Vestjylland. Her samlede vi Code of Care Task Forces fra hele landet, udvekslede ideer og tanker og satte action i forhold til at sikre job til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.
Læs mere
Code of Care InnovationTræf 2020
AFHOLDT Code of Care InnovationsTræf 2020 – et døgn fyldt med meningsfuld erfaringsudveksling. Dette års InnovationsTræf bød på inspirerende og debatskabende indlæg fra eksempelvis Professor Steen Hildebrandt, som talte om verdensmålene og det sociale ansvar. Der var også oplæg fra Futuristerne Anne Skaare og Alexandra Krautwald, som satte ord på fremtiden og verdens nye bundlinjer
Læs mere
Event i Thy – Et match i Vildmarken
AFHOLDT Under en teltdug ved Lodbjerg Fyr fredag den 10. januar 2020 var unge ledige og virksomhedsledere fra Thy fredag eftermiddag samlet for at snakke om et muligt småjob. I alt var 35 mennesker, heraf 20 unge, samlet i en rundkreds omkring bålet. En rundkreds, hvor det næsten ikke var til at skelne, hvem der var ledige og hvem, der var virksomhedsledere.
Læs mere
Event i Fredericia – To care or not
AFHOLDT Den 28. november 2019 inviterede Code og Care Fredericia til en inspirerende aften, med musik fra Steffen Brandt. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Viborg – Sammen får vi unge i job
AFHOLDT Den 26. november 2019 inviterede Code of Care Viborg dig til en inspirerende aften, med musik fra Allan Olsen. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge i job eller i uddannelse.
Læs mere
Event i Holstebro – Let’s care together
AFHOLDT Torsdag den 21. november 2019 afholdte Code of Care Kvinde Task Force Holstebro eventet ”Let’s Care Together – et liv udenfor og vejen tilbage igen”.
Læs mere
Event i Hedensted – Arbejdsglæde til alle
AFHOLDT Torsdag den 14. november 2019 inviterede Code of Care Hedensted til en inspirerende og givende aften i det sociale ansvars tegn.
Læs mere
Event i Greve – Let’s Care together
AFHOLDT Den 8. Oktober 2019 inviterede Code of Care Greve til en inspirerende aften, med musik fra Michael og Mathilde Falch, der spillede en fælleskoncert "Reddet af musikken" - deres personlige historie. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge udenfor arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Skive – Middag med mening
AFHOLDT Den 26. september 2019 inviterede Code of Care Skive til en givende og inspirerende "Middag med mening". Code of Care Skive ville skabe succes ved at give alle chancen.
Læs mere
Event i Struer – Golf speeddating
AFHOLDT Den 20. september 2019 blev der slået et slag for det sociale ansvar, hvor Code of Care Struer afholdte speeddating mellem virksomhedsledere og jobsøgende. Efter en vellykket dag på golfbanen, fik flere jobsøgende booket tid til en uddybende samtale.
Læs mere
Event i Silkeborg – Åbning af Rummelig Uge
AFHOLDT Tirsdag den 10. September 2019 afholdte Code of Care og Silkeborg Kommune arrangement i forbindelse med åbningen af Rummelig Uge. Det blev en inspirerende aften med foredrag, musik og god mad.
Læs mere
Folkemødet 2019 – Tak fra Code of Care
AFHOLDT Folkemødet 2019 var en succes. Code of Care vil takke alle jer som besøgte vores debattelt på Folkemødet – og især de inspirerende debattører, som sikrede en livlig meningsudveksling og løsningsorienterede samtaler. 
Folkemødet satte besøgsrekord, og det samme gjorde Code of Cares debattelt, hvor verden for alvor blev vendt på hovedet og virksomhedernes sociale ansvar diskuteret. 
Læs mere
Folkemødet 2019 – debatprogram
Her kan du læse vores debatprogram for Folkemødet 2019.
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival
AFHOLDT Skive JOBfestival - Teltet var fyldt og her var mange interessante samtaler mellem virksomheder og jobkandidater.
Læs mere
Event i Hedensted – Golf og netværk
AFHOLDT Code of Care - Task Force Hedensted scorede hole-in-one i forhold til, hvordan det sociale ansvar kunne give en bedre mening i virksomhederne.
Læs mere
Event i Struer – med Task Force Struer
AFHOLDT Code of Care - Task Force Struer inviterede til en inspirerende aften - Social Showtime - med musik, mad og overraskelser. Her kom sanger Steffen Brandt og gav os et kærligt ord med på vejen.

I fællesskab skabte vi 54 jobåbninger.
Læs mere
Event i Holstebro – Job & Modeshow
AFHOLDT Klæder skaber glæder - Code of Care, Kvinde Task Force afholdte i samarbejde med Kvinder Danner Netværk, "Job & Modeshow" for over 160 kvinder i Holstebro Kommune den 10. april 2019.
Læs mere
Event i Skive – Fokus på det sociale ansvar
AFHOLDT Code of Care Skive inviterede virksomhedsledere med partnere til en inspirerende aften med fokus på det sociale ansvar. Virksomhederne skulle her være med til at give alle unge en chance, gennem småjobs. Arrangementet fandt sted hos N.C. Nielsen i Balling, hvor bla. Jacob Haugaard, Peter Nørgaard og Skives borgmester, Peder Christian Kirkegaard, bidrog med aktive argumenter for socialt ansvar.
Læs mere
Temaeftermiddag – Virksomheder med to-sprogede medarbejdere
AFHOLDT Netværkslokomotivet indbød i samarbejde med VUC Holstebro, AOF MIDT og Sprogcenter Holstebro til temaeftermiddag i februar 2018.

Læs dagsordenen her og find inspiration til jeres temaaften her.
Læs mere
Event i Hedensted – Let’s Care together
AFHOLDT Task Force Hedensted inviterede til en inspirerende aften omkring rummelighed i virksomhederne.

Her kan du læse programmet for den inspirerende og givende aften.
Læs mere
Event i Silkeborg – To Care or Not
AFHOLDT Silkeborg Jobcenter havde brug for nye åbninger til iværksættelse af småjobs til ledige. Der var fokus på, hvad rummelighed kunne gøre for virksomhedens bundlinje, for medarbejderne og ikke mindst for den nye ansatte.

Læs mere
Event i Løsning – Regionalt træf omkring socialt ansvar
AFHOLDT Denne inspirerende aften var i samarbejde med virksomheder og jobcentre i Region Midtjylland.
En række virksomheder i vores Task Forces har arbejdet med det sociale ansvar, skabt erfaringer og resultater.

Det regionale træf satte fokus på "hvad der virker/hvad der ikke virker".
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
AFHOLDT En flok erhvervsledere, som mødtes i Task Force Viborg, ville i samarbejde med Viborg Jobcenter, finde muligheder for 20 unge autister.

Derfor inviterede de til en inspirerende aften, i mulighedernes og alvorens tegn blandet med inspiration.
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
AFHOLDT Code of Care inviterede til inspirationsaften i Viborg med foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration. Deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Find os sammen med LIGEVÆRD
AFHOLDT Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017. I 2017 stod 543.000 mennesker uden for arbejdsmarkedet af psykiske, fysiske eller sociale årsager. Vi ønskede at debattere muligheden for – og skabe action på – at få disse mennesker tilbage til arbejdsmarkedet.
Derfor tilbød vi i at indgå i samarbejde med organisationer om at sætte fokus på virksomhedernes ansvar for at rumme disse udfordrede mennesker.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Mød LIGEVÆRD
AFHOLDT Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017

Læs her meget mere om, hvad vi debatterede og satte action på.
Læs mere
Event i Slagelse – Koncert med Michael Falch
AFHOLDT Jobcenter Slagelse og Code of Care inviterede til en inspirerende aften i mulighedernes og alvorens tegn.

Læs mere
Event i Hedensted – Grib fremtiden, En omvendt messe
AFHOLDT Code of Care Hedensted inviterede til “omvendt” jobmesse og flere end 130 arbejdsløse forlod denne fremragende messe med en aftale om deltidsjob eller jobsamtale.
Læs mere
Event i Holstebro – Care for Young Talent Award
AFHOLDT Vi fejrede socialt ansvar og de dygtigste aktører inden for dette i Holstebro d. 6. april 2016 - Holstebro Talent Award show 2016.
Læs mere
Event i Odense – To Care or Not
AFHOLDT Den sociale tankegang i virksomhederne.
Code of Care og Psyk Info inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Event i Holstebro – To Care or Not
AFHOLDT Fokus på at give de unge en chance!

Vi inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
CSR+D – et EU-projekt
Code of Care deltager i et europæisk projekt kaldet “CSR plus the missing D"

Det generelle mål for ”CSR plus the missing D”-projektet er at forbedre kompetencer og praktiske redskaber for CSR-managers og andre interessenter inden for beskæftigelsesområdet. Fokus er at involvere flere mennesker med handicaps, så de får fast tilknytning til arbejdsmarkedet.
Læs mere
Task Force opstart
Code of Care arbejder for, at flere trives og færre sorteres fra på danske arbejdspladser.

Du inviteres hermed til at starte en Code of Care Task Force i dit område.
Læs mere