Arrangementer

Code of Care afholder en lang række aktiviteter for at sprede det sociale ansvar.
Bliv inspireret til et event, som vi sammen kan gennemføre i dit område.

Code of Cares InnovationsTræf er kommet for at blive
Vi i Code of Care vil gerne gentage succesen fra dette års InnovationsTræf og gøre det til en tradition. Vi har derfor allerede sat datoen for næste års Code of Care InnovationsTræf, så sæt kryds i kalenderen den 4.-5. februar 2021.
Læs mere
ONLINE EVENT: ”At være HER – eller ikke at være der”
Det sociale ansvar har aldrig været mere væsentlig for mennesker med udfordringer i livet, så lad os mødes – hver for sig – og blive inspireret til at sprede det meningsfulde formål: at skabe småjob til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer i livet
Læs mere
Kom med til “Mad med mening” i Norddjurs
Kom med til "Mad med mening" i Code of Care Norddjurs torsdag den 24. september. "Mad med mening" er skabt for at sparre om jobs. Vi mødes i øjenhøjde og er lige meget på ”udebane”, om man er arbejdsgiver eller jobsøgende.
Læs mere
JOBbussen
Med JOBbussen giver vi ledige mulighed for at møde en eller flere virksomheder i øjenhøjde – samt øge motivationen og bredden i jobsøgningen. At bidrage med indsigt i virksomheders krav, forventninger og rekrutteringsprocesser.
Læs mere
“Fra Ung til Chef” i Code of Care Favrskov
Code of Care Favrskov afholdte d. 17. september arrangementet ”Fra Ung til Chef” – et event, hvor Code of Care Favrskov synliggjorde værdiskabelsen ved at rumme udfordrede unge og skabe rammerne for jobsucces.
Læs mere
Benyt Code of Care i dit telt på Folkemødet 2020
Vi stiller gerne stifter af Code of Care Peter Nørgaard til rådighed til debat, et oplæg eller lignende
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival 2020
Da vi alle er berørte af "Danmark lukker ned" aflyses JOBfestivalen.
Læs mere
Event i Struer – Maddyst med mening
Vi viser samfundssind og udskyder eventet Maddyst med mening – vi arbejder på at finde en ny dato hurtigst muligt.
Læs mere
Code of Cares Mangfoldighedspuslespil – kunsten er anledning til forandring
Den 30.-31. januar 2020 afholdte Code of Care InnovationsTræf på Nr. Vosborg i Vestjylland. Her samlede vi Code of Care Task Forces fra hele landet, udvekslede ideer og tanker og satte action i forhold til at sikre job til mennesker med psykiske, fysiske eller sociale udfordringer.
Læs mere
Code of Care InnovationTræf 2020
Code of Care InnovationsTræf 2020 – et døgn fyldt med meningsfuld erfaringsudveksling. Dette års InnovationsTræf bød på inspirerende og debatskabende indlæg fra eksempelvis Professor Steen Hildebrandt, som talte om verdensmålene og det sociale ansvar. Der var også oplæg fra Futuristerne Anne Skaare og Alexandra Krautwald, som satte ord på fremtiden og verdens nye bundlinjer
Læs mere
Event i Thy – Et match i Vildmarken
Under en teltdug ved Lodbjerg Fyr fredag den 10. januar 2020 var unge ledige og virksomhedsledere fra Thy fredag eftermiddag samlet for at snakke om et muligt småjob. I alt var 35 mennesker, heraf 20 unge, samlet i en rundkreds omkring bålet. En rundkreds, hvor det næsten ikke var til at skelne, hvem der var ledige og hvem, der var virksomhedsledere.
Læs mere
Event i Fredericia – To care or not
Den 28. november 2019 inviterede Code og Care Fredericia til en inspirerende aften, med musik fra Stefen Brandt. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Viborg – Sammen får vi unge i job
Den 26. november 2019 inviterede Code of Care Viborg dig til en inspirerende aften, med musik fra Allan Olsen. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge i job eller i uddannelse.
Læs mere
Event i Holstebro – Let’s care together
Torsdag den 21. november 2019 afholdte Code of Care Kvinde Task Force Holstebro eventet ”Let’s Care Together – et liv udenfor og vejen tilbage igen”.
Læs mere
Event i Hedensted – Arbejdsglæde til alle
Torsdag den 14. november 2019 inviterede Code of Care Hedensted til en inspirerende og givende aften i det sociale ansvars tegn.
Læs mere
Event i Greve – Let’s Care together
Den 8. Oktober 2019 inviterede Code of Care Greve til en inspirerende aften, med musik fra Michael og Mathilde Falch, der spillede en fælleskoncert "Reddet af musikken" - deres personlige historie. Programmet bød på mad og andre overraskelser, men med formålet at hjælpe unge udenfor arbejdsmarkedet.
Læs mere
Event i Skive – Middag med mening
Den 26. september 2019 inviterede Code of Care Skive til en givende og inspirerende "Middag med mening". Code of Care Skive ville skabe succes ved at give alle chancen.
Læs mere
Event i Struer – Golf speeddating
Den 20. september 2019 blev der slået et slag for det sociale ansvar, hvor Code of Care Struer afholdte speeddating mellem virksomhedsledere og jobsøgende. Efter en vellykket dag på golfbanen, fik flere jobsøgende booket tid til en uddybende samtale.
Læs mere
Event i Silkeborg – Åbning af Rummelig Uge
Tirsdag den 10. September 2019 afholdte Code of Care og Silkeborg Kommune arrangement i forbindelse med åbningen af Rummelig Uge. Det blev en inspirerende aften med foredrag, musik og god mad.
Læs mere
Folkemødet 2019 – Tak fra Code of Care
Folkemødet 2019 var en succes. Code of Care vil takke alle jer som besøgte vores debattelt på Folkemødet – og især de inspirerende debattører, som sikrede en livlig meningsudveksling og løsningsorienterede samtaler. 
Folkemødet satte besøgsrekord, og det samme gjorde Code of Cares debattelt, hvor verden for alvor blev vendt på hovedet og virksomhedernes sociale ansvar diskuteret. 
Læs mere
Folkemødet 2019 – debatprogram
Her kan du læse vores debatprogram for Folkemødet 2019.
Læs mere
Event i Skive – JOBfestival
Skive JOBfestival - Teltet var fyldt og her var mange interessante samtaler mellem virksomheder og jobkandidater.
Læs mere
Event i Hedensted – Golf og netværk
Code of Care - Task Force Hedensted scorede hole-in-one i forhold til, hvordan det sociale ansvar kunne give en bedre mening i virksomhederne.
Læs mere
Event i Struer – med Task Force Struer
Code of Care - Task Force Struer inviterede til en inspirerende aften - Social Showtime - med musik, mad og overraskelser. Her kom sanger Steffen Brandt og gav os et kærligt ord med på vejen.

I fællesskab skabte vi 54 jobåbninger.
Læs mere
Event i Holstebro – Job & Modeshow
Klæder skaber glæder - Code of Care, Kvinde Task Force afholdte i samarbejde med Kvinder Danner Netværk, "Job & Modeshow" for over 160 kvinder i Holstebro Kommune den 10. april 2019.
Læs mere
Event i Skive – Fokus på det sociale ansvar
Code of Care Skive inviterede virksomhedsledere med partnere til en inspirerende aften med fokus på det sociale ansvar. Virksomhederne skulle her være med til at give alle unge en chance, gennem småjobs. Arrangementet fandt sted hos N.C. Nielsen i Balling, hvor bla. Jacob Haugaard, Peter Nørgaard og Skives borgmester, Peder Christian Kirkegaard, bidrog med aktive argumenter for socialt ansvar.
Læs mere
Temaeftermiddag – Virksomheder med to-sprogede medarbejdere
Netværkslokomotivet indbød i samarbejde med VUC Holstebro, AOF MIDT og Sprogcenter Holstebro til temaeftermiddag i februar 2018.

Læs dagsordenen her og find inspiration til jeres temaaften her.
Læs mere
Event i Hedensted – Let’s Care together
Task Force Hedensted inviterede til en inspirerende aften omkring rummelighed i virksomhederne.

Her kan du læse programmet for den inspirerende og givende aften.
Læs mere
Event i Silkeborg – To Care or Not
Silkeborg Jobcenter havde brug for nye åbninger til iværksættelse af småjobs til ledige. Der var fokus på, hvad rummelighed kunne gøre for virksomhedens bundlinje, for medarbejderne og ikke mindst for den nye ansatte.

Læs mere
Event i Løsning – Regionalt træf omkring socialt ansvar
Denne inspirerende aften var i samarbejde med virksomheder og jobcentre i Region Midtjylland.
En række virksomheder i vores Task Forces har arbejdet med det sociale ansvar, skabt erfaringer og resultater.

Det regionale træf satte fokus på "hvad der virker/hvad der ikke virker".
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
En flok erhvervsledere, som mødtes i Task Force Viborg, ville i samarbejde med Viborg Jobcenter, finde muligheder for 20 unge autister.

Derfor inviterede de til en inspirerende aften, i mulighedernes og alvorens tegn blandet med inspiration.
Læs mere
Event i Viborg – To Care or Not
Code of Care inviterede til inspirationsaften i Viborg med foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration. Deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Find os sammen med LIGEVÆRD
Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017. I 2017 stod 543.000 mennesker uden for arbejdsmarkedet af psykiske, fysiske eller sociale årsager. Vi ønskede at debattere muligheden for – og skabe action på – at få disse mennesker tilbage til arbejdsmarkedet.
Derfor tilbød vi i at indgå i samarbejde med organisationer om at sætte fokus på virksomhedernes ansvar for at rumme disse udfordrede mennesker.
Læs mere
Folkemødet 2017 – Mød LIGEVÆRD
Code of Care deltog i Folkemødet på Bornholm i juni 2017

Læs her meget mere om, hvad vi debatterede og satte action på.
Læs mere
Event i Slagelse – Koncert med Michael Falch
Jobcenter Slagelse og Code of Care inviterede til en inspirerende aften i mulighedernes og alvorens tegn.

Læs mere
Event i Hedensted – Grib fremtiden, En omvendt messe
Code of Care Hedensted inviterede til “omvendt” jobmesse og flere end 130 arbejdsløse forlod denne fremragende messe med en aftale om deltidsjob eller jobsamtale.
Læs mere
Event i Holstebro – Care for Young Talent Award
Vi fejrede socialt ansvar og de dygtigste aktører inden for dette i Holstebro d. 6. april 2016 - Holstebro Talent Award show 2016.
Læs mere
Event i Odense – To Care or Not
Den sociale tankegang i virksomhederne.
Code of Care og Psyk Info inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
Event i Holstebro – To Care or Not
Fokus på at give de unge en chance!

Vi inviterede til foredrag, forelæsning og musikalsk inspiration, og deltagerne fik en tankevækkende indsigt i virksomhedernes sociale ansvar.
Læs mere
CSR+D – et EU-projekt
Code of Care deltager i et europæisk projekt kaldet “CSR plus the missing D"

Det generelle mål for ”CSR plus the missing D”-projektet er at forbedre kompetencer og praktiske redskaber for CSR-managers og andre interessenter inden for beskæftigelsesområdet. Fokus er at involvere flere mennesker med handicaps, så de får fast tilknytning til arbejdsmarkedet.
Læs mere
Task Force opstart
Code of Care arbejder for, at flere trives og færre sorteres fra på danske arbejdspladser.

Du inviteres hermed til at starte en Code of Care Task Force i dit område.
Læs mere