Event i Holstebro – Code of Care Coffee Club

Vidste du, at Café Care har et eksklusivt arbejdsmiljø, du kan blive en del af? Kontormiljøet er en del af cafeen, hvor du kan mærke den forskel, du gør, for de unge, som arbejder på stedet. Café Care er nemlig mere end en cafe, her støtter du op om arbejdet med unge, der har brug for en kickstart i et trygt arbejdsmiljø. Vi mødes i Code of Care Huset, Brotorvet 2D, 7500 Holstebro.
Se hvad du får ud af Code of Care Coffee Club på www.cccc.nu
Men, Men, Men du har samtidig adgange til
• Privat mødelokale med fremragende fjernmøde forhold
• Kaffe og frokostordning
• Et unikt fællesskab og netværk

Hvorfor skal du vælge at blive vores nye ”kollega”? I Code Of Care Coffee Club bliver du en del af et kreativt, professionelt og levende miljø. Hver anden uge arbejder der forskellige specialister og erfaren industri mastodonter, som alle er dedikeret til at hjælpe dig! Ikke med foredrag, oplæg eller webinar. De arbejder side om side med dig, men er klar til at svare på præcist dine spørgsmål. I kalenderen er der f.eks. Digital Marketing specialist/Pitch-og Salgsteknik/ Strategi- og Forretningsplan/Budget og Økonomi/ HR og Jura/Funding – og mange flere eksperter står klar til dig, men dem lader vi dig være med til at bestemme.

Hvem skal vi sidde på kontor med?
Vi har et bredt spænd af nye iværksættere til rutinerede solo selvstændige. Nogle bor fast i cafeen, andre kommer en enkelt eller to dage om ugen. Her får du et fleksibelt miljø til dig, der arbejder remote, alene eller bare trænger til at komme ud af de kedelige rammer i butikken, hjemmekontoret eller dropper pendlerturen et par gange om ugen.

HVORDAN KOMMER DU MED I CODE OF CARE COFFEE CLUB?
Du kommer ind på Café Care og oplever miljøet. Du tjekker www.cccc.nu ud. Du kontakter Lise på 61 26 26 97, Carsten på 60 48 44 69, Alexander på 30 35 31 29 eller Tommy på 20 86 50 30. Skriv til lisevonseelen@gmail.com og fortæl, at du vil være med i klubben.