before

Event i Holstebro – Care for Young Talent Award

Arrangementet blev afholdt:

Onsdag d. 6. april 2016 kl. 19.00-22:00
Musikteatret, 7500 Holstebro

Med borgmester H.C Østerby og en gruppe af erhvervsledere – ”Care for Young” – i spidsen vil vi gerne skabe gode vilkår for fremtidens arbejdskraft i Holstebro Kommune.

Det er vigtigt for vores områdes udvikling og vækst, at vore virksomheder har gode muligheder for at tiltrække den arbejdskraft, de har brug for.

Det gjorde vi ved at sætte alle talenter i spil; både toptalenter og mønsterbrydere. Vores vision var at afskaffe ungdomsarbejdsløsheden i 2020 – en vision som både virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og kommune støtter op om!

Vi afholdte “Holstebro Talent Award 2016” i Musikteatret, hvor unge talenter, mønsterbrydere, virksomheder, mentorer og uddannelsesinstitutioner blev hædret for, både at sætte kommende talenter i spil, og anerkende de talenter og ildsjæle, der allerede udmærker sig.

Hædringen foregik blandt andet ved, at vi uddelte priser til nominerede i forskellige kategorier i festlige rammer med underholdning og givende indslag.

Tillykke til alle vinderne som kan ses her.

/ Task Force – Holstebro, Code of Care & Holstebro Kommune

MEDLEMMER AF TASK FORCE HOLSTEBRO:

Midt- og Vestjyllands Politi / Jyden Bur / Jens Jensen Murer- og Entreprenør / BM Silo / Specialbutikken / ATP Udbetaling Danmark / Creativ Company / Ausumgaard / Sydbank / Gråkjær / Holstebro Kommune / UCH / Produktionsskolen Nordvestjylland / STS Biler / Holstebro-Struer Landboforening.

Kontakt Code of Care ved spørgsmål på mail@codeofcare.dk.

Læs om aftenen http://holstebrotalentaward.dk