Event i Viborg – En Dag i Drømmejobbet

Unge mennesker fra Viborg Kommunes Projekt Jobløft har gode jobdrømme om at blive lageransvarlig, fotograf, operatør, læse medicin og meget andet. Mohamad er ved at uddanne sig til teknisk designer og drømmer om at få sig en læreplads. Anne vil gerne være kontorassistent. Marianne søger en vej inden for handel og kontor. De var de 3 ud af 5 unge, som deltog i En Dag i Drømmejobbet – et initiativ arrangeret af Projekt Jobløft, Jobcenter Viborg og Code of Care i skøn forening.

Med stor hjælp fra virksomhederne i Code of Care Task Force Viborg fandt vi i fællesskab netop de lokale virksomheder, der kunne matche de unges drømme. Flere match er på bedding mellem andre unge og virksomheder, der også gerne vil åbne dørene for de unge, så de kan snuse til arbejdslivet i netop den branche, de drømmer om.

Stor tak til virksomhederne TUCV, Boligselskabet Sct. Jørgen, ABC VVS, Plejecenter Blichergården og Viborg Kommunes Sekretariat for Social, Sundhed og Omsorg for at give de første fem unge en god dag i drømmejobbet.

Cafe Hos Eva hjalp os med madpakker til de unge og en hyggelig afrunding på dagen.