Event i Holstebro – Let’s care together

Torsdag den 21. november 2019 afholdte Code of Care Kvinde Task Force Holstebro eventet ”Let’s Care Together – et liv udenfor og vejen tilbage igen”.

Et event, hvor fokus var på at skaffe småjobs til etniske kvinder med flygtningebaggrund. Disse kvinder er den gruppe, der har de sværeste vilkår på arbejdsmarkedet. Det gælder også for de kvinder, der bor i Holstebro. Vi i Kvinde Task Forcen tror på, at virksomhederne gerne vil hjælpe kvinderne på vej mod selvforsørgelse, integration og et ligeværdigt liv. Det kan være i et fuldtidsjob, men også mindre ansættelser på få timer, er et skridt i den rigtige retning.

Aftenen bød på lækker inspireret etnisk tapas, modeshow med profil præsentation fra vores modige etniske kvinder og inspirerende oplæg fra blandt andre Borgmester H.C Østerby og stifter af Code of Care Peter Nørgaard.

Det stråler ud af disse kvinder, at de gerne vil i job – de har så meget glæde og erfaring, de kan bidrage med på arbejdsmarkedet.

Hensigten med aftenens event var at skabe en ny og innoverende dialog mellem erhvervsledere og de etniske jobsøgende kvinder. Forehavendet lykkedes. Aftenen bød på god stemning og dialog, hvor kvinderne fik vist og fortalt, hvem de er. Der er kommet en række småjobs på tegnebrættet – nu er vi i gang!