before

Højt til loftet og god stemning ved Jobdating i det fri

Med solskin og intet loft havde Code of Care Varde indbudt ledige til jobdating i det fri i de skønne omgivelser ved NaturKulturVarde.

Ryste-sammen-aktiviteter

Eftermiddagen startede med tre ryste-sammen-aktiviteter, hvor virksomhedslederne og de ledige blev delt op i tre hold. Først fik de billeder sat i nakken, og skulle derefter lege ”20 spørgsmål til professoren” for at gætte, hvilket dyr de var. Dette for at skabe en afslappet og god stemning.

Dernæst skulle de tre hold hver især samarbejde om at fiske dyr op i en spand, og til sidst skulle holdene tælle til 20. Det lyder måske ret lige til, men det krævede både koncentration, god kommunikation og samarbejde mellem deltagerne, som jo først lige havde mødt hinanden.

Seks virksomhedsledere – seks stationer

Efter de tre aktiviteter blev virksomhedslederne placeret på seks stationer i området, hvor de ledige, i små hold, skulle gå fra station til station for at snakke med virksomhedslederne om jobsøgning, kompetencer og potentielle jobs.

Ude på stationerne hjalp de foregående ryste-sammen-aktiviteter og rammerne på at få samtalen mellem virksomhedslederne og de ledige til at flyde:

”Herude har vi haft mulighed for at lave noget teambuilding og nogle ryste-sammen-øvelser inden, og for mig gjorde det en rigtig stor forskel,” fortæller Tomas Bové, som er en af de ledige ved arrangementet.

Dagen sluttede med mad over bålet i den grønne bøgeskov ved Varde.