Event i Favrskov – Mad med Mening

Der var ”fine dining” og snak om drømme, job og socialt ansvar på menuen, da 15 virksomhedsledere og 10 borgere fra kanten af arbejdsmarkedet mødtes til Mad med Mening i Hadsten Skoles skolekøkken d. 6. oktober 2022.

Der var godt humør og højt tempo ved køkkenbordene, da deltagerne kastede sig ud i at fremtrylle timbale af kyllingesoufflé, ærter francaise, kartoffel-urtesalat og en forret af gulerod. Alt sammen under kyndig vejledning af kokkene Nicolaj Refsgaard og Thomas Leth, der begge er tidligere ansatte på Skafferiet i Hinnerup.

”Hvor har I bare været modige”, sagde Camilla Sonne, konstitueret arbejdsmarkedschef i Favrskov Kommune under den afsluttende fællesspisning, som også bød på den gode historie fra en virksomhed og medarbejder om at være ansat i småjob og have en ekstra hånd til alle de forefaldende opgaver, som andre medarbejdere ikke når i løbet af arbejdsdagen.   

Udover mødet i uformelle rammer mellem jobsøgende og virksomhedsledere var formålet med arrangementet ligeledes at give plads til dialogen virksomhederne imellem om at være en del af indsatsen i Code of Care Task Force Favrskov.