Event i Viborg – Unge på Spring

Stay cool står der i bunden af kasserne på lageret hos Carls.nu. Og det var koldt og regnfuldt i Viborg den formiddag, hvor 15 deltagere fra Jobstart gik på virksomhedsbesøg i nabolaget omkring Jobigen. Ejerleder Sara og medarbejder Emma tryllebandt os alle med deres egen og fælles fortælling om at give en plads og vokse med opgaven. Hos Sawo imponerede Brian med både materiel og hjerterum i stor skala, og Kenny fra Labtech Data satte en fin streg under formiddagens besøg: Rummelighed og ærlighed skaber holdbar WIN-WIN for både medarbejder og virksomhed.
 
Således overbeviste om, at der er virksomheder, som gerne vil tage både socialt ansvar og særlige hensyn til den enkelte, kaster deltagerne fra Jobstart sig nu over mini-CV’er og jobansøgninger. Som inspiration hertil har også Lone fra Hjarbæk Kro og erhvervsmentor Jørgen været forbi Jobigen til en nærværende snak om, hvordan man ganske lavpraktisk griber det an, når man som ansøger har noget i bagagen.
 
Unge på Spring er et initiativ fra virksomhederne i Code of Care Task Force Viborg. Stor tak for samarbejdet omkring arrangementet til jobindsatsmedarbejderne Ena, Claes og Trine på Jobigen.