before

Care for Young

Care for Young er et projekt, som faciliterer unge menneskers vej i uddannelse eller job.

I projektet mødes unge i Café Care, som både er en træningsbane i forhold til at vænne sig til at være på en arbejdsplads, men også rammen om et fællesskab.

Sammen med den enkelte unge lægger vi en plan for vejen til uddannelse eller job. Vi samarbejder med virksomhederne i Holstebro Kommune, som står klar til at hjælpe de unge med at afklare netop deres vej ind på arbejdsmarkedet.

Projektet er et udviklings- og læringsprojekt, hvor vi har øje for nye muligheder og veje.

Målgruppen for projektet er unge, som er udfordrede på forskellig vis, som pt. ikke er tilknyttet uddannelse eller arbejdsmarkedet. De unge kan være udfordrede af flere forskellige årsager, f.eks. psykisk sårbarhed, fysiske udfordringer, mangel på voksen rollemodel/relation eller med at få en almindelig hverdag til at fungere med til- og fravalg.

Kontakt os for at høre mere, eller udfyld skemaet – så vender vi tilbage til dig.

Kontakt os også hvis du ønsker at være mentor for en ung.

Alle vores unge har brug for det vi kalder en fritidsmentor – altså en god og ordentlig voksen, som den unge kan sparre med om stort og småt i livet, og som også er der for dem, når de starter uddannelse og job.

Er du ansat i en virksomhed, som gerne vil tage socialt ansvar, og hjælpe en ung på vej, så kontakt os. Når vi sender en ung ud i en virksomhed, så er det væsentligt, at der i virksomheden er en erhvervsmentor, som støtter den unge i hverdagen.

Skriv til os på mail@codeofcare.dk eller ring 40600422.

Care for Young er et OPP projekt, som løber over 5 år, finansieret af Den A.P. Møllerske Støttefond, Holstebro Kommune og Code of Care.

Jeg vil være mentor Jeg vil ha’ en mentor