Event i Struer – Den Sociale Pølsevogn

Energien var høj til den ”Den sociale pølsevogn” på Struer Fri Fagskole, fordi alle virksomhedskonsulenter og virksomhedsledere ville de gode relationer. Vi var samlet for at styrke relationerne og skabe ideer til at sikre de gode match mellem mennesker, der har brug for en hjælpende hånd – og virksomheder, der har opgaver, der skal løses.

Eventet var udsprunget af samarbejdet mellem Jobcenter Struer og Code of Care, som handler om, at virksomhedsledere er fælles om at udbrede det sociale ansvar gennem sparring på møder – og forskellige aktiviteter målrettet forskellige formål.

Der var livlig debat, hvor ord som relationer – brobygning – behovsafdækning – kommunikation – åbenhed – mod og motivation gik gennem lokalet.

Resultater fra dagen var, at der blev spottet konkrete småjob på nedsat tid, ligesom de var fælles om at skabe ideer som fx rundvisning på virksomheder for jobsøgende og deling af de gode historier.

Er du en af de virksomheder, der gerne vil sætte ekstra fokus på social ansvarlighed – så kontakt Jobcenter Struer eller Code of Care. Du kan deltage i et uforpligtende kaffemøde, hvor du kan få information om Code of Care Task Force Struer fra en anden virksomhedsleder. Du kan naturligvis også blive en del af Task Forcen – se kontaktoplysninger her: https://codeofcare.dk/taskforces/struer-2/ambassadoerer/