before

Task Force Medlem

Deltag i en lokal Code of Care Task Force
Som medlem af Code of Care er du med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der er brug for alle. Også mennesker, der i dag – af den ene eller anden grund – befinder sig på kanten eller helt uden for arbejdsmarkedet. 

Sammen med andre iderige, actionorienterede og lokalpatriotiske virksomhedsledere og kommunens jobcentermedarbejdere etablerer vi en Code of Care Task Force, og sætter os en vision og et mål. Hvor mange vil vi sikre en plads på arbejdsmarkedet? Hvad skal der til for, at vi og andre virksomheder vil ansætte og fastholde mennesker med udfordringer i livet? 
Vi udvikler nye veje til at inspirere flere virksomhedsledere og medarbejdere til at se værdien af at skabe en rummelig arbejdsplads – for det enkelte menneske, virksomheden, de øvrige medarbejdere og samfundets skyld.  Vi udfordrer hinanden og jobcentret på at udvikle den virksomhedsrettede indsats og er med til at sparre på metoder og koncepter. 

Hvis du tænker ”det skal vi have her i kommunen”, så kontakt os og hør, hvordan du bliver Code of Care Ambassadør i en Task Force. Glæd dig – det er givende og inspirerende. Kontakt os og hør hvordan vi sammen kan etablere Code of Care i dit område.

Klik her – og læs om de enkelte Code of Care Task Forces vision og mål.