before

Code of Cares koncept er på agendaen hos Reformkommissionen på Christiansborg

16. maj 2023


Læs i denne artikel fra Færch Fonden mere om, hvordan Code of Cares koncept om virksomhedernes sociale ansvar er kommet på agendaen hos Reformkommissionen på Christiansborg. Efter 12 år har Code of Care udbredt det sociale ansvar i 24 kommuner, mere end 5000 jobs er skabt, og konceptet er så produktivt og løsningsorienteret i forhold til virksomheders fremtidige arbejdskraft, at regeringens Reformkommission i høj grad lader sig inspirere.

Med en succesfuld track record på lige nu 13 kommuner, der alle har gode erfaringer med Task Forces og en udstrakt hånd til sårbare mennesker, er spørgsmålet, hvorfor konceptet ikke findes i alle 98 kommuner.

Her ser Tommy Wølk det som en naturlig udvikling og et realistisk scenarium i fremtiden:

”Vi vil gerne, og så skal organisationen bare vokse lidt hurtigere. Men det er vi også klar til. De år vi har været i gang, har vi udviklet og bevist noget, som kan skaleres. Vi er blevet set ovre på Christiansborg. Vi har fået stor opbakning, når vi er derovre, så fra et overordnet syn, så er Code of Care lykkes med det, vi ville fra starten af. Nemlig at sætte det sociale ansvar på dagsorden i endnu flere virksomheder”.

Læs hele artiklen her: CODE OF CARE – Koncept om virksomheders sociale ansvar er på agendaen på Christiansborg – Færchfonden (faerchfonden.dk)