before

Mentorshoppen er flyttet 500 meter

12. maj 2021


Mentorshoppen i Danmarksgade har siden 2016 været stedet, hvor unge mellem 18 og 30 år har kunnet komme ind og shoppe en mentor. Fra d. 5. maj 2021 er Mentorshoppen flyttet i nye lokaler ved Code of Care, Brotorvet 2D i Holstebro.

Om Mentorshoppen

Mentorshoppen er etableret i 2016 og er baseret på frivillighed blandt mentorerne. Her kan de unge mennesker få hjælp til alt fra at strukturere lektierne, jobsøgning eller blot få et lille puf i ryggen for at tage en beslutning om uddannelse eller lignende.

Tættere på erhvervslivet og mere plads

Mentorshoppen flytter bare 500 meter, fra Danmarksgade til Brotorvet, hvor den kommer til at dele lokaler med Code of Care.

”Forhåbningen er, at det kan give en masse liv til huset og samtidig, at vi kan forkorte vejen mellem unge mennesker og erhvervslivet her i Holstebro Kommune” fortæller Tommy Wølk, udviklingschef ved Code of Care, som også tog fat, da Mentorshoppens sofa skulle flyttes.

Lone Østergaard, leder af Mentorshoppen, ser frem til at give mentorerne og de unge mere plads at arbejde på;

”Lokalerne i Danmarksgade var rigtig fine, men vi glæder os til at have mere plads i Code of Care Huset. Det må også gerne give en synergi i huset, hvor unge kommer og oplever, hvordan erhvervslivet kan være. Måske særligt med tanke på det coworkingspace, som er i gang med at blive bygget i stueetagen, hvor selvstændige og erhvervsdrivende kan sidde og arbejde.”

Mentorshoppen har i skrivende stund ca. 45 forløb med unge mennesker i Holstebro Kommune.