Code of Care film

Vil du gerne vise dit netværk, hvad det er for et fælleskab, du er en del af?

På denne side kan du se flere Code of Care film, som hver især viser; hvem vi er i Code of Care, hvad vi laver, hvorfor vi tager et socialt ansvar, og hvorfor vi rigtig gerne vil have dig med!

Vil du se endnu flere film fra Code of Care, så klik dig ind på vores YouTube-kanal, hvor vi jævnligt deler videoer om Småjobs og fra arrangementer i vores Task Forces.


Filmen: Code of Care Task Force Viborg inviterer til Håndværker for en Dag

I denne film præsenteres du for et af Code of Cares mange events. Håndværker for en Dag, var en dag hvor håndværkere fra Viborgegnen kunne møde fremtidens arbejdskraft ved at tage unge med i bilen og på byggepladsen.


Filmen: Code of Cares InnovationsTræf 2021

Det giver mening! Filmen viser sammendrag fra vores Innovationstræf 2021 – en innovationsfabrik med ide- og tankeudveksling mellem erhvervsledere med erfaring i – eller nysgerrighed på – socialt ansvar og jobcentrenes engagerede medarbejdere.


Se filmen: Task Force opstart i Faaborg-Midtfyn

I denne film inviteres du med til Task Force opstart i Faaborg-Midtfyn – en opstart, hvor Task Forcen gennem dialog og samarbejde finder den fælles vision ud fra den involverende strategiproces.


Se filmen: Middag med Mening i Code of Care Varde

I denne film afholder Code of Care Varde et stort event, hvor mere end 100 erhvervsledere er samlet. Det store tema for aftenen er socialt ansvar. Denne aften bliver der spottet over 50 småjobs.


Filmen: Code of Cares fantastiske rengøringshjælp, Hazna

I denne film kan du se, hvordan vi i Code of Care tager et socialt ansvar. Hver tirsdag laver Trine og Hazna en indkøbsliste, så Hazna kan handle ind og lave dejlig frokost til hele kontoret. Hazna er ansat i et småjob på 4 timer – et småjob, hvor Hazna er en del af et fællesskabet – mere care mindre mig.