Code of Care film

Vil du gerne vise dit netværk, hvad det er for et fælleskab, du er en del af?

På denne side kan du se flere Code of Care film, som hver især viser; hvem vi er i Code of Care, hvad vi laver, hvorfor vi tager et socialt ansvar, og hvorfor vi rigtig gerne vil have dig med!

Vil du se endnu flere film fra Code of Care, så klik dig ind på vores YouTube-kanal, hvor vi jævnligt deler videoer om Småjobs og fra arrangementer i vores Task Forces.


Inspiration til virksomhedsledere

Filmen: To Care or Not Hedensted

I denne film præsenteres du for et af Code of Cares mange events for virksomhedsledere. To Care or Not i Hedensted var et event, hvor 110 virksomhedsledere, chefer, mentorer, jobcentermedarbejdere mfl. var mødt op. Her fik virksomhedsledere de gode årsager til at have Småjobbere ansat i deres virksomheder, hørte de gode historier og blev inspireret til at tage socialt ansvar. Og god mad og god musik fra Steffen Brandt gjorde det kun bedre!

Filmen: Middag med Mening i Varde

I indbydende og smukke omgivelser på Arnbjerg Pavillonen bød Code of Care Task Forcen Varde til Middag med Mening. Stemningen bar præg af stort engagement omkring det at tage et socialt ansvar, samt dele sin viden herom med de andre deltagere. Maden og vinen var velsmagende og æstetisk, og blev serveret på dækkeservietten “Spot et Småjob”, som deltagerne kunne udfylde og aflevere. Aftenen bød også på sang og musik ved Alberte Winding og Andreas Fuglebæk.


Rådgivning og speeddating med jobsøgende

Filmen: Fra Ledig til Chef i Ishøj

Hvad har mavebrød med social ansvarlighed at gøre? Det kan bryde isen, når jobsøgende møder virksomhedsledere i en dialog om at søge job – og skabe værdifuldt netværk. Sammen med Jobcenter Ishøj har virksomhedslederne i Code of Care Ishøj afholdt ”Fra ledig til Chef – i eget liv”, hvor der blev udvekslet erfaringer i forhold til at søge job, gå til samtale og meget mere. Se hvad mavebrød kan gøre for at fremme samtalen.

Filmen: Håndværker for en dag i Viborg

Code of Care Task Force Viborg inviterede lokale virksomheder til at deltage i et helt nyt initiativ – Håndværker for en dag – hvor håndværkere fra Viborgegnen kunne møde fremtidens arbejdskraft ved at tage unge med i bilen og på byggepladsen. I denne video møder du Patrick og Anders, som var makkere på dagen.


Sparring med jobcentre

Filmen: Social Pølsevogn i Hedensted

Snakken går altid godt foran en pølsevogn, og derfor var det også oplagt at invitere virksomhedsledere og jobcentermedarbejdere fra Hedensted Kommune til Social Pølsevogn, hvor der var pølser, brød og debat om socialt ansvar på menuen.


Samarbejde med politikere

Filmen: Tur til Christiansborg

Code of Care blev inviteret ind i magtens højborg for at gå i dialog om socialt ansvar med de indflydelsesrige politikere Leif Lahn Jensen, Søren Pape Poulsen og Peter Hummelgaard. Og vi tog et par gæster eller 50 med!

Filmen: InnovationsTræf 2022

Gav det mening at deltage i Code of Care InnovationsTræf? JA – var svaret fra alle deltagerne. Vi fik skarpe holdninger fra Nina Smith. Vi fik fremtiden at se med Jane Hovgaard. Vi fik spurgt ind til ledelsens rolle i socialt ansvar med Mogens Lindhard. Vi fik de gribende fortællinger fra de unge. Vi fik netværket på tværs af landet. Vi sang opera. Vi grinte af os og de andre med Anders Stjernholm. Vi byggede Væredygtighedsskulptur sammen. Vi blev bevæget og satte bevægelse. Se hvordan det foregik og del gerne filmen med dit netværk.

Filmen: Maddyst i Struer

Virksomhedsledere og Byrådsmedlemmer mødtes om madlavning og socialt ansvar til Maddyst med Mening. Her var der plads til kartoffelskrælning, gode historier og givende debatter om socialt ansvar.